Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 23. syyskuuta 2018

21


Kuten Viro postauksen loppuun mainitsinkin niin juhlin tossa syntymäpäiviäni, jonka myötä elämään tuli kaikenlaista hulinaa. Täytin hurjat 21 vuotta, joiden saatesanoina oli se, että nyt on lähempänä neljää kymppiä, kun omaa syntymää – sounds bad! Sain kun sainkin aika lailla kaikki onnitteluni enemmän tai vähemmän siihen sävyyn, että nyt ikä painaa. Nyt kuusi päivää myöhemmin voin sanoa, että ei se paina!


Monen vuoden jälkeen päätin, että järjestän juhlat ja panostan oikein kunnolla. Siitä sitten alkoi asun metsästys, joka onneksi päättyi hyvin ja löysin täydellisen asun. Meikissä ja hiuksissa onneksi apuna oli ripsienpidennykset sekä Elisa. Itse en varmaankaan olisi selviytynyt! Ripsienpidennykset olin käynyt jo viikon alussa ottamassa, saa nähdä kauan näissä viihtyy näin kolmen vuoden jälkeen.Punainen ei oikein koskaan ole ollut mun väri enkä kyllä välttämättä usko, että se olisi vieläkään. Tulipahan kuitenkin testattu!



Olin todella iloinen, kun huomasin miten moni ihminen tuli paikalle ja juhli minun kanssa. Saa kyllä olla erittäin kiitollinen omista ystävistä ja läheisistä. Oli aivan mahtava kaksi päivää kestäneet juhlat! Nyt sitten vaan odottamaan seuraavaa merkkipäivää, jotta saa kasata näin mahtavan porukan koolle. Onneksi seuraavaan syntymäpäivään on kuitenkin se vuosi vielä, että ei tätä nopeammin kyllä tarvitse ikääntyä.. Muistoksi jäi super paljon ihania hetkiä sekä paljon mahtavia kuvia ♥

Musta jumpsuit - Nelly
Ilmapallot - Juhlamaailma
Keltaiset housut - Zara 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti