Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

maanantai 17. kesäkuuta 2019

YLLÄTYKSELLINEN LOPPUKEVÄT SEKÄ ALKUKESÄ

Viime postauksesta on ikuisuus ja tähän pariin kuukauteen onkin mahtunut niin paljon. Arkistossa odottaa lähestulkoon valmis Praha postaus 1,5 kuukauden takaa. Hetken ajan pohdin myös, että pitäisikö blogi sulkea ja jättää kirjoittaminen muille. Käydessäni kuitenkin kurkkaamassa tilastoja huomasin, että kävijöitä on sivulla riittänyt, vaikka olenkin hiljaiseloa elänyt – ei sulkua siis! Motivaatiotani söi myös paljon se, että en ollut tyytyväinen blogin ulkoasuun, enkä kyllä ole vieläkään. En myöskään ole mikään kovin taitava tämmöisten juttujen kanssa, mutta nyt täytyy kyllä yrittää saada sivusta mielusampi – vinkkejä saa jättää. Loppukevät sekä alkukesä on tiputtanut elämääni mielenkiintoisia ja todella odottamattomia juttuja.
Tiedossa oli, että alkukesästä tapahtuu kaikkea jännää, mutta sitten tapahtuikin niin paljon juttuja, joita en osannut edes odottaa. Elämä on näköjään täynnä yllätyksiä ja ajattelin tämmöisen comebackin jälkeen listata mitä kaikkea on tapahtunut


♥ Aloitin uuden koulutuksen
♥ Muutin pois Vantaalta

 

Olen ollut treenaamatta 2,5kk, tähän tulee onneksi muutos tällä viikolla

 

 

Olen käynyt mökkeilemässä
Sain vihdoin ajokortin taskuun


 

Remppaillut, öljynnyt terassia sekä pöytää, maalaillut seiniä
Nauttinut superisti säästä sekä ulkoilmasta

 

 
Olen tehnyt niin paljon kaikkea uutta ja sellaista mitä ei yleensä ei tule tehtyä. Olen tutustunut todella moneen uuteen ihmiseen ja ollut todella kiitollinen uusista sekä vanhoista tutuista ympärilläni. Toivon, että koko kesä menee yhtä mukavasti kun mitä tämä alku on ollut, myös säiden osalta. Kesälle on tiedossa paljon kivoja juttuja, heti ensimmäisenä pian tuleva juhannus. Toivottavasti tiedossa olevat jutut toteutuvat myös käytännössä. Nyt kun olen päässyt taas takaisin koneeni ääreen tulen todennäköisesti jakamaan tänne myös tietoa, jota on voinut lukea/nähdä jo mun muista somesta, mutta ehkäpä se ei oo niin vakavaa!
Ripottelen tänne pikkuhiljaa mm. Prahan postausta ja palailen nyt sitten sorvin ääreen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti