Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 28. syyskuuta 2016

I'm back!

It's been a while..

Olen tässä hetken aikana pohdiskellut tämän blogin uudestaan henkiin herättämistä. Aina asiaan on kuitenkin ilmennyt yhtä sun toista, jonka takia olen ajatellut et mitä turhaan. Tulee niitä " entä jos mulla ei oo asiaa " tai " entä jos mulla ei ole aikaa " tai " entä jos motivaatio katoaa ". Joka tapauksessa tässä nyt kirjottelen, joten saa nähä tuleeko tästä sitten mitään, toivottavasti tulee.
Elämä on viimisen melkein vuoden aikana tuonut niin paljon asioita eteeni että ihan aina niitä kaikkia ei osaa edes käsitellä. Tämä on yksi suuri syy myös siihen miksi haluan alkaa kirjoittelemaan taas, haluan jakaa ajatuksiani ja arkeani - jotta itsekin pysyn kärryllä.
Sitten viime kerran on muuttunut hiusväri, koulutilanne, suhteet ja lauantaina muuttuu myös asuinkunta ja osoite! Olen tosiaan siis muuttamassa Vantaalle, ihan ensimmäiseen omaan kotiin. Muutosta johtuen viiminen kuukausi on ollut yhtä häslinkiä ja viimeisen viikon ajan hermot, häslinki ja kiire on vaan kiristinyt entisestään.
Kaikelta viime ajalta on todella vaikeaa lähteä kertomaan kuulumisia, joten lisäilen alle kuvia ja niiden mukaa pientä kerrottavaa :)

 
Toteutin kesällä jotain, mitä en olisi koskaan uskonut tekeväni. KÄVIN HYPPÄÄMÄSSÄ LASKUVARJOHYPYN! Ai että - menisin koska tahansa hyppäämään uudestaan, jos se ei vain vaatisi niin hirvittävää summaa. Kokemus oli ihan mieletön, vaikka korkeita paikkoja kammoankin todella pahasti.. 


Olin tänä vuonna heinäkuussa toistamiseen myös Bulgariassaa, Kultahietikolla. Paikka oli edellleen yhtä mahtava, ellei mahtavempi. Toki kokemus itsessään jo muutenkin oli täysin erilainen verrattuna viime vuoteen. Huippu viikko oli kaikesta huolimatta ja lähtisin edelleen millon tahansa uudestaan! 

Ja mites muutenkaan kun että WEEKEND FESTIVAL! Weekendit oli mun neljännet, hieman erilaisemmat kun viime vuosina, mutta huiput. Tapasin ihania ihmisiä ja pidin hauskaa ystävien kanssa. Tuli tanssittua, laulettua, hypittyä, huudettua, nautiskeltu ja fiilistelty. Oiskohan seuraavaks sit Viron weekendeille lähtö? 


Anteeksi huonosta kuvasta, mutta yhtäkään hyvä laatuista, jossa naamoja ei näkyisi, ei löytynyt. Olin koko elokuun perhepäivähoitajan sijaisena ja ohhoh, pakko myöntää että yksi opettavimmista mun kolkemuksista. 2 vuotiaiden uhmisten kanssa on tekemistä, ja paljon! En kuitenkaan kuvailisi työkokemustani millään tapaa rankaksi tai liian vaikeaksi, oli päiviä jolloin kylläkin mietin että miten joku voi tehdä tuota työtä jatkuvasti. Mukavaa puuhaa se siitä huolimatta oli! 


Koulun penkille palaminen on lähtenyt käyntiin suht huonosti, mutta syksyn kirjoitukset on hoidettu ja ensi jaksoon uudella innolla! Saa nähä miten asiat lähtee rullaamaan ja miten jatkossa asiat tulee menemään, mutta se nähdäänkin vasta sitten jatkossa.. 

Mulla on tulossa niin paljon mukavia juttuja että en edes malta odottaa! Perjantaina olen menossa hakemaan tatuointia, saan avaimet ja tosiaan lauantaina muuttokin. Pian pitäisi olla myös kivoja reissuja tulossa, joita odotan kovasti. Myös koulu, valmistuminen ja kaikki sen ympärillä pyörivä tuo tällä hetkellä paljon innostusta ja uusia juttuja elämään. Se että pian saa myös treenata, lisää vaan entistä enemmän odotusta, iloa ja jännitystä arkeen!
Olen myös viimeisen parin kuukauden aikana tavannut todella paljon uusia ja mielenkiintoisia ihmisiä, jotka on moni tavalla tai toisella vaikuttanut hurjasti mun elämään ja ajatuksiin. Tuun varmasti myös kertomaan kaikesta yllämainitusta lisää, kunhan tästä päästään liikkeelle. Teen myös seuraavaksi pienen ns. esittely-postauksen, jotta ihmiset jotka mun blogiin eksyy ensimmäistä kertaa tämän postauksen myötä, tietävät mistä ja kenestä on oikein kyse! 

 Koitan myös tässä pakkaus ja muuttohulinassa saada aikaiseksi postausta, mutta jos ei onnistu niin palailen sitten viimeistään sunnuntaina tai maanantaina kertomaan muutto fiiliksiä! 

Toivottavasti mun paluu ilahduttaa edes yhtä tai kahta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti