Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 3. marraskuuta 2016

Vihdoin ensilumi ja uudet kengät

Eilen oli ilon ja onnen päivä, nimittäin ensilumi satoi maahan. Tähän asti olen ollut ihan ehdoton talven vihaaja, mutta nyt edeltävät kaksi päivää olen ollut onneni kukkuloilla siitä että ulkona on lunta. Varsinkin tänään kun paistoi myös aurinko, niin ulkona oli super kauniin näköistä.


Iltapäivällähän lunta satoikin oikein kunnolla jo, eikä edes sulanut heti kun maata kosketti. Ehkä turhan lämmin siellä ulkona on vielä siihen että kunnon talvi fiiliksen saisi. Siitä huolimatta on ihanaa kun esiin sai kaivaa talvikengät, takit ja pian joukkoon liittyvät myös pipot ja hanskat. Uudet hanskat tosin otinkin jo tänään käyttöön, jotka esittelin tässä. Myös uudet kengät pääsivät tänään käyttöön, jotka esittelin tässä.


Se on hämmentävää miten paljon lumi ja sää vaikuttavat mielialaan. Itse olen ainakin ollut huomattavasti paremmalla tuulella nyt kun ulkona on ollut noin kaunis sää. Sitä jaksaa myös herätä paljon paremmin kun ulkona on kaunis sää ja aurinko paistaa suoraan sänkyyn.
 
Kengäthän osoittautui super mukaviksi ja lämpöisiks, joten niitä voikin huoletta käyttää myös sitten kylmemmillä säillä, vielä kylmemmilläkin vielä kun villasukat laittaa jalkaan! Nyt ei tarvitse kun enään odottaa että ne kylmemmät säät sieltä vielä tulee, rakastan sitä tuoksua mikä ulkona on pakkas ilmoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti