Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

UNELMIEN MATKAKOHTEET

Tälleen mukamas talven ja kylmän keskelle on hyvä tehdä siitä täysin poikkeava postaus. Ajattelin kirjoittaa nimittäin mun unelmien matkakohteista. Kun aloin pyörittelee tätä ideaa päässä, tajusin että niitä kohteita onkin oikeastaan lukuisia.

#1 Hawaii


Hawai on ollut yksi mun unelma-kohteista niin kauan kun vaan jaksan muistella. En oikeastaan edes tiedä miksi olen alunperinkään alkanut unelmoimaan kohteesta, mutta edelleen se siellä unelmissa pyörii. Mutta onhan se trooppinen saari keskellä merta, löytyy tulivuorikin. Joten ihmekös tuo että siitä tulee unelmoitua. Haleakalan National Park on myös yksi jonka takia haluaisin sinne ehdottomasti päästä.


#2 Australia


Australiasta on myös tullut haaveiltua jo pitkään. Silloin kun sain yhteyden myös mun siellä asuviin sukulaisiin se into vaan kasvoi. Yhteydenpidon myötä se kutsumus sinne vaan kasvaa, siksikin että pääsisi tapamaan heitä. Australia kuitenkin itelle on semmoinen kohde, jonne tarvisi pitkä loma ja todella iso matkakassa, joten se ei välttämättä ole tällä hetkellä ihan ajankohtainen matkakohde.
Haluaisin siellä kuitenkin ehdottomasti käydä mun sukulaisilla,  ehdottomasti niin isoissa kuin myös pienemmissä kaupungeissa, niin näkisi kummatkin puolet Australiasta.  Sydneyn oopperatalo, Sydney Harbour Bridge, Sydney Tower, Bondi Beach, Kakadun kansallispuisto, Uluru, Iso valliriutta, Fraser Island, Tasmania, Blue Mountains ja kaikki loputkin nähtävyydet yms missä haluaisi ihan ehdottomasti käydä..


#3 New York


 New York tuskin kaipaa sen kummemin esittelyjä että minkä takia se tälle listalle on päässyt. New York on jo pienestä asti se iso kaupunki mitä on katsellut leffoista, josta toivoo että pääsisipä tonne. Sitä täällä toivotaan edelleen. Haluaisin sinne päästäessäni ehdottomasti käydä 9/11 Memorial- muistomerkillä, Empire State Buildingilla, Vapaudenpatsaalla, Chinatownis, Central Parkis, Broadwayl, Times Squarel, St. Thomas Churchis jne. Paikkoja on aivan super paljon siis! Ehdottoman siistiä olisi myös päästä lentelemään kaupungin yli helikopterilla.


Nuo kolme on nyt mun ihan unelma kolmikko, mutta noiden lisäksi olisi kivaa matkustaa mm. Dubaihin, Las Vegasiin, Kaliforniaan, Egyptiin, Portugaliin jne. Kohteita on monia, sillä kukapa meistä ei haluaisi nähdä maailmaa ja matkustaa. Afrikkasta ei välttämättä ole itselleni niin monia kohteita, jonne haluaisin lähteä, mutta varmasti mahdollisuuden tullen voisin käydä tutkiskelemassa sielläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti