Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 19. tammikuuta 2017

2017 SUUNNITELMAT JA TAVOITTEET

Mainitsinkin jo tekeväni tälläisen postauksen joten tästä se tulee! Vuotta 2017 on kulunut pian kuukausi, joten eiköhän olekin korkea aika pistää pöytään tämän vuoden tavoitteet ja suunnitelmat. Haluan saada tämän vuoden aikana mahdollisimman paljon aikaiseksi, sillä viime vuonna en saanut aikaiseksi mitään, eikä elämässäni tapahtunut mitään. Tästä vuodesta olisikin siis tarkoitus tehdä tapahtumarikas, nyt kun se on taas mahdollista.

Heti ensimmäisenä suunnitelmana mulla oli kuun alussa se että palaan kunnolla takas koulu elämään ja pääsen kiinni arkeen. Tiesin että tammi-toukokuu tulee olemaan raskasta, tiedän edelleen joten asiaan on vaan asennoituva, ei muu auta. Tiedän kuitenkin että kun nämä kuukaudet ovat ohi, elämäni helpottuu huomattavasti. Siitä päästäänkin siihen että yksi tavoite, suunnitelma ja tarkka fakta tälle vuodelle on kirjoitukset ja joulukuun valmistuminen. Vaikkakin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen valmistun vasta jouluna, niin tiedän kuitenkin valmistuvani.
Koko asiahan on itelle siinä mielessä melko iso asia että olin se tyttö, joka sanoi että minä en koskaan mene lukioon. Elämä kuitenkin heittää eteensä erilaisia haasteita ja lukioon minä sitten päädyin. Nyt se on kuitenkin jo loppusuoralla kaikkinee ongelmineen.


Sopivasti ennen Ysätävänpäivää mennään myös tyttöjengillä katsomaan Robinin keikkaa! Olenhan mä nähnyt jo Justin Bieberin ja Elliotinkin, niin pitää se Robinkin vihdoin käydä kattoo. Vihdoin osui sopivasti kohdalle K-18 keikka, sillä välttämättä itseäni vuosien nuorempien kanssa siellä oleminen ei olisi innostanut.


Seuravaana on mun hiihtoloma suunnitelmat! Nimittäin lennän 22.2 Riikaan, sillä 23.2 olen Valerian kynsimallina kokopäivän. Sitten Viron itsenäisyyspäivänä 24.2 lennän Tallinnaan ja sieltä matka jatkuu kohti kotikaupunkia. Sieltä taas 26.2 matkaan Tallinnaan hotelliin ja 27.2 palaan takaisin Suomeen! Paljon reissaamistä yhdelle viikolle, mutta se on sen arvoista. Latviassa en ole koskaan käynyt ja kotikaupungissani vierailu on jäänyt todella pahasti taka-alalle. Olen nimittäin käynyt siellä viimeksi 2015 elokuussa, eli onhan siitä jo 1,5 vuotta päässyt vierähtämään.
Maaliskuun puolessa välissä mulla on kevään kirjoitukset, jolloin kirjotan filosofian, eli siihen asti on toki myös suunnitelmissa lukea sitä. Heti pari päivää kirjotusten jälkeen suon ittelleni vähän hupia ja meen kuuntelee Antti Tuiskua.


Kesäsuunnitelmiin haluaisin ainakin mahduttaa matkan ulkomaille ja ehdottomasti työt! Kesällä haluan myös tehdä ja nähdä mahdollisimman paljon. Haluan myös ehdottomasti olla mahdollisimman paljon Virossa. Lukeminen tulee tänä kesänä olemaan myös vahvasti läsnä, mutta kyllä senkin saa mahdutettua suunnitelmiin!
Syyskuulle mulla sitten onkin viimeiset kirjoitukset ja joululle valmistuminen. Siihen mennessä pitäisi päättää minne päin maailmaa lähden, vai pysynkö paikan päällä sittenkin. Siihen onneks on vielä vähän aikaa!
Vuoden aikana haluan ehdottomasti myös opiskella lisää espanjaa ja venäjää, ehkä sitä saa haltuunsa ne vähän paremmin! Tarkoitus on myös ehdottomasti kohottaa kuntoa ja ehdottomasti pitkien päivien loputtua päästä takas ihan salitreenauksen ja tanssin pariin.
Haluan myös saada lisää mustetta ihooni, idea on nimittäin jo erittäin valmis, mutta projektini tulee melko kalliiksi joten sitä joutuu nyt kuitenkin hetken odottelemaan. 

Tässä taitaa ainakin tällä hetkellä olla kaikki suunnitelmat joista oon tietoinen. Lisää varmasti tulee vuoden aikana, joten niistä sitten aina lisää kun tietoja tulee. Muutaman jutun jätin nytkin jo pois tästä, sillä niistä on hyvä kertoa vasta sitten myöhemmin.

Millaisia suunnitelmia ja tavoitteita teillä on ensi vuodelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti