Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 14. maaliskuuta 2017

FLUNSSAA, STRESSIÄ, KUKKIA

Huomenna on vihdoin filosofian kirjoitukset! Tämä tarkoittaa sitä että saan ainakin joksikin aikaa taas elämäni takaisin. Viimeiset pari viikkoa on ollut yksinkertaisesti kamalia. Stessi on vallannut niin laajasti että olen melko varmasti ollut aika rasittava.. Stressin maksimoi se että tulin kipeeksi, eikä mun pöpöt tahtonut millään lähteä. Edelleen ne mua tosin piinaa, enää tosin vain nuhan muodossa. Tämän lisäksi sain viikonloppuna myös jonkun sortin aivotärähdyksen, joten olo oli vielä eilenkin _todella_ kamala. Pystyasennossa oleminen oli 10 minuuttia kaueemmin melko hirvittävää, särki tosi pahasti ja oksetti silloin tällöin.
Mutta! Tänään herätessäni tuntui että olisin herännyt uudestaan henkiin. Toki hieman vielä on heikkoa oloa ja nuha edelleen painaa, mutta tuntuu että jotkut mutkat olisi suoristunut yön aikana.
Tässähän on tosiaan välissä käyty Virossa ja perjantaina on Tuiskun keikkakin edessä. Eli kerrottavaa riittää. Yritän tässä tämän viikon aikana päästä taas kirjottelemaan normaalisti. Ongelmia kuitenkin löytyy, sillä mun puhelimesta kuvien koneelle lataaminen on nykyään jotenkin todella vaikeaa. Ei nää laitteet vaan toimi mun käsissä.. :D


Tämmösellä lökäripossu lookilla on tosiaan menty nyt melkein viikko. Vaikka huominen ja arkeen palaaminen tarkoittaakin kirjotuksia niin ai että olen iloinen että pääsen takaisin kiinni arkeen. Kyllä tänne kotiin homehtuu ja masentuu jotenkin ihan totaalisesti heti. Seinien sisällä stressi kerääntyy ja motivaatio laskee. Nyt pää pystyyn taas!


Kipeänä tulee tietenkin myös tylsää, joten tämä tyttö otti ja leipoi ensimmäisen kakkunsa. Kakku ei mennyt tosin ihan niin kuin piti, mutta maistui todella hyvältä! Kyseessä tosiaan Rafaello Cheescake.
Kakkujen lisäksi mun uusi aluevaltaus on kukat. Olen tähän mennessä jotenkin aina inhonnut ruukkukukkia. Tänään kävelin kukkakaupan ohi ja katoin että nuo isot ihanat ruusut oli vain 5€, eli ne oli saatava! Sitten jo kassalla huomasin tuon söpön yksilön, joten päätin että hankin elämäni ensimmäisen kaktuksen. Viime aikoina muutenkin tässä huushollissa ollut aika paljon kukkia. Jouluna saatiin firmalta lahjaksi kukka, sekin tuolla tyytyväisenä kukkii. Tuleekohan musta vielä joskus viherpeukalo ja alan jopa kasvattamaan itse? Okei, tähän en usko itse, eikä varmaan kukaan läheisenikään.. haha :D
Onko muille käynyt näin tai mitä kukkia teiltä löytyy kotoo? Itsellä kukka hinku on melko yleinen näin kun kevättä kohti mennään, tänä keväänä hinku ilmeisesti on suurempi.

Nyt toivotan kuitenkin yleisesti tsemppiä kaikille kirjoittaville tai niille jotka aloittaa/on jo aloittanut pääsykokeisiin lukemisen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti