Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 30. maaliskuuta 2017

ILO JA YO-KIRJOTUKSET

Nyt on palattava muutamia viikoja taaksepäin, nimittäin tuohon 15.3 jolloin oli kirjotukset. Olin aamulla melko varma etten muista mitään, että kone hajoaa kesken kaiken ja kaikki menee pieleen. Kokeesta lähtiessä fiilikset olivat edelleen sekavat, joko meni hyvin tai täysin reisilleen.. Siinä heti kirjoitusten jälkeen tapahtui niin paljon mielenkiintoisia juttuja että sit kun pääsin istumaan sporaan ja lähtemään töihin, mun fiilis oli ihan huikea!


Ihan ensimmäisenä jo se että ulkonahan oli mitä mahtavin sää, aurinko paistoi ja oli todella lämmintä! Sitten kun vihdoin myös aloin tajuamaan että hetkeen ei tarvii noin pakonomaisesti lukea, niin se fiiliis valtas koko kehon. Tuntui että joku 100kg painava kivi oli tippunut selästä ja saatoin olla hymyssäsuin vihdoin. Siinä se fiilis kohenikin niin korkealle sitten päivän mittaan että taisin hieman jopa pomppia ja hyppelehtiä kesken kauppaa.. haha :D


Nyt kun myös alustavat pisteeet on tiedossa, voin sanoa että iloni oli oikeutettua, nimittäin kirjoituksetkin meni paremmin kun olin edes odottanut. Nyt voin todeta että vaikka lukeminen kävi aina silloin tällöin todella hermoille eikä aina jaksanut edes katsoa kirjaan päin, niin oli se sen arvoista. Ei pelkästään tulosten vuoksi, mutta myös sen miten hyvä fiilis oli kirjoitusten jälkeen. Olisin varmasti voinut pärjätä paremminkin, jos olisin yhtään aikaisemmin jo aloittanut lukemisen. Nyt osaan ainakin hyvin varautua syksyyn, varsinkin kun edessä on mun pahin vihollinen - matikka.
En olisi koskaan uskonut että koulu voi saada mulle näinkin hyvän fiiliksen, vaikkakin se liittyi siihen että pääsin siitä ns. eroon.. Kunpa matikan kanssa kävisi vielä samalla tavalla, varsinkin nyt kun tietää miten asiat ja opiskelut kannattaa hoitaa ja millaisen huikean fiiliksen siitä saa jälkeenpäin. Ei onneks ole myöskään enää pitkä aika kun sieltä koulusta pääsee kokonaan pois ja pääsee siirtymään elämässä seuraavaan vaiheeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti