Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

NYX FAMILYOlen vuoden aikana kokeillut Nyxiltä paljon kaikkea ja tässä ajassa on kertynytkin muutamat lempparit. Nyx perhe on kasvanut ja sitten taas kutistunut. Todennäköisesti pian tulee kasvamaan lisää, olen nimittäin bongannut muutmat jutut lisää, mitkä haluaisin ehdottomasti saada kokeiluun.
Törmäsin Nyxiin Cocopanda sivustolla ensimmäistä kertaa, joten merkin kauppoihin tulo ei itseeni kauheasti vaikuttanut, en ole oikeastaan tähänkään mennessä ostanut kaupasta vielä mitään. Cocopandalta tilamisella olen edelleen jatkanut, sillä sieltä tuotteet saa myös halvemmalla.


Mun ensimmäisiä tuttavuusia Nyxiltä oli huulituotteet. Ensimmäinen taisikin olla juuri tuo kuvassa oleva Soft Matte Lip Cream. Tämän jälkeen tuli kokeiltua useita sävyjä ja niin Butter glosseja kun Intense butter glosseja.


Tosiaan punainen, eli kaikista vasemman puolimmainen on Monte Carlo sävyssä oleva Matte lip cream. Tämä onkin oikeastaan ainoa matte lip cream jonka omistan, muutamaa muuta olen kokeillut myös. Mulla tää on aina kuivunut tosi tasaisesti, eikä koskaan kuivata huulia liikaa. Tällä hetkellä tosin ei pysty käyttämään kun huulet on valmiiksi jo niin kuivat että menee vaan tosi ruman näköiseksi.


Intense Butter Gloss sävyssä Chocolate Grepe (keskimmäinen) on ollut näistä tummista beigen/ruskean sävyistä ihan ehdoton lemppari myös. Tämän kanssa saa kuitenkin varoa että ei laita liikaa huulille kerrallaan.


Butter Gloss sävyssä Madeleine on mun ihan lemppari niin Nyxiltä kun ihan yleisestikin. Aivan super upea sävy, ihana levittävyys ja pysyvyys. Voisin unohtaa melkein kaikki muut ja käyttää loppuelämäni tätä huulikiiltoa.


Tämä puuteri oli mulla melkein vuoden ja huhhu miten hyvä tämä onkin! Ihan hemmetin riittoisaa, jättää todella tasaisen ja mattaisen pinnan iholle. Plussaa vielä siitä että pitää toella hyvin meikin naamassa.


Nyxin Tame & Frame on ollut myös mun lemppari jo reilu vuoden. Oon kokeillut myös paljon puhuttelevaa ABH:ta, mutta en henkilökohtaisesti huomannut mitään eroa. Tossa on niin hyvä pysyvyys että sen hinkkaaminen kulmista irti on aikamoinen urakka aina iltaisin. Tuo eyebrow pencil taas on laiskojen ja kiireellisten aamujen pelastus. Sillä saa super nopeasti hyvää jälkeä aikaan, vaikka ei olisi paljoa aikaa.


Pari viikkoa sitten tutustuin tähän ripsariin, sillä oli pakko hankkia uusi. Aluksi en tykännyt yhtään, mutta sitten kun "opin" levittämään tuota oikealla tavalla niin tämä onkin ollut ihan todella hyvä. Tämä ei kuitenkaan ole mikään super mega volyymia antava, mutta arkeen mun mielestä just sopiva.

Mitä mieltä te olette olleet Nyxin tuotteista, mitkä ovat lemppareita ja mitkä ehdottomia inhokkeja?

1 kommentti:

  1. Itellä taas ABH ei pysynyt lähestulkoon yhtään naamalla ja kun osuin niin kulmat oli pitkin naamaa.. :D Siksi todennut itelle tuon Nyxin paljon paremmaksi :)

    VastaaPoista