Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 9. toukokuuta 2017

BEAUTY BY V & JULIA RIZHAKOVA KOULUTUS

Viime viikon keskiviikko oli hieman erilainen päivä kuin yleensä. Oltiin nimittäin taas Valerian kanssa koulutuksessa, minä mallina tietenkin. Sanotaanko näin että kynsienlaitosta on saanut vuosien mittaan paljon uutta tietoa ja käsitys niistä on muuttunut paljon. Viime keskiviikko oli kuitenkin ihan omaa luokkaansa - en nimittäin ikinä uskonut kokevani jotain tällaista, kynsiin liittyen siis. Menin koulutukseen Helsinkiin kello kymmeneksi.. let's see monta tuntia siellä meni ja miksi..


Menin paikanpäälle tosi avoimilla mielin ja vielä vanhoilla kynsillä, kuten aamuisesta sellfiestä näkyy.. Tämä toki "vaikeutti" alkua jo hiukan. Tälleen jälkeenpäi olen myös miettinyt että onneks luovuin sinä aamuna mustasta neuleesta ja puin päälleni tuon camo värisenä. Musta neule olisi todennäköisesti ollut pölystä valkoinen..


Ensimäisenä rakennettiin pituus kaikkiin muihin paitsi nimettömiin, sillä kuteen jälkimmäisistä kuvista näkyy nimettömien kanssa oli edessä ihan oma projekti. Tässä vaiheessa pakko myöntää että sai pelätä että katkooko tuon kärjen vahingossa kun jotain puuhasi. Siltä kuitenkin onneksi vältyttiin ja kynnet pysyi ehjänä! Myös tuo nimettömän paksuus ja leveys tuotti omat ongelmansa, mutta niiltäkin selvittiin!


Tossa värivaiheessa kello oli jo puol viisi, eli oltiin jo muutamat hassut tunnit istuttu. Väri ja tuon kuvio vaiheen välillä pidettiin mäkkäri tauko ja syötiin vatsat täyteen jotta jaksaa taas istua. Tämän jälkeen käytiin noiden kuvioden kimppuun.


Tässä vaiheessa kello oli jo kymmenen ja sen lisäksi että olin istunut jo monet tunnit, naiset saivat mut myös ihan solmuun kun kävivät kumpikin mun kynsieni kimppuun. Toisaaltahan se oli ihan hyvää venyttelyä 12 tunnin istumisen jälkeen..


Ja tässä lopputulos, niin minusta kuin kynsistä, melkein 14 tunnin jälkeen. Pakko sanoa että tuntuu että paikat on edelleen kipeät tosta hullusta istumisesta. Kynnet kuitenkin olivat AIVAN upeat!
Luonnollisesti erityisemmät kun perus arkikynnet, mutta wau! Pääsin taas toteamaan että oma kynsitekniikkoni on paras kaikista, aivan huippu jälkeä hän tekee.
Lopputuloksena myös viime viikosta se että Valeria sai seinällensä 3 uutta diplomia ja näin ollen seinää kaunistaa yli 20 diplmia jo. Olenkin huippu super kiitollinen että tämmöisen kynsitekniikon olen löytänyt.
Kyseessä oli siis Julia Rizhakovan Stiletto koulutus. Julian Instagram tiliin pääsette tutustumaan TÄSTÄ   ja Valerian Beauty By V sivuihin TÄSTÄ.
Tällä hetkellä kynnet on jo tehty arkikäyttöön soveltuviksi, vaikka pitkät ovat edelleen, mutta se taitaakin olla se mun juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti