Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 4. heinäkuuta 2017

ESTONIA PART 1

Tämän postauksen piti tulla jo lauantaina, mutta väsymys vei jokaisena iltana voiton. Lauantaina herätys soi aikaisin ja suuntana oli Viro. Matkaan lähdin äitini ja isoäitini kanssa, syynä matkaamme oli mm. sunnuntaina olleet Viron laulujuhlat.


Tosiaan herätyskello pauhas jo 3:45, nimittäin bussit ja junat meni niin ristiin että joutui lähtemään melko aikaisin jo kotoota. Oltiin tosiaan Tallinnan puolella kello 11, jonka jälkeen käytiin heti pistää suut makeaksi. Suut makeana suunnattiin kohti asuntoa.
Illalle meillä oli varattu Pepersackista pöytä, jossa itse nautiskelin kera Rieslingin ja grillatun lohen. Pakko sanoa että tätä ei kyllä päihitä mikään. En ole rehellisesti mistään ravintolasta saanut ikinä yhtä hyvää ruokaa kun tuolta. Tuo on ihan mun vakkari paikka ollut jo muutaman vuoden ja varmasti on myös jatkossa. Illan päätteeksi kävin saunasiiderin kera vielä saunassa ja ai että kun teki hyvää.
Tajusin siinä miten ilonen olenkaan siitä että uudessa asunnossa tulee olemaan sauna! Saunan jälkeen mun olikin oikeastaan tarkoitus tämä tänne kirjottaa, mutta koska olin herännyt 3:45 niin siinä kello kymmenen aikaan oli jo niin kova väsymys että oli luovutettava näytön tuijottamisen suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti