Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

NIKE TENNARI VIHA PART 2

Kirjoitin alkukeväästä mun Nike tennari vihasta ja siitä miten kyseistä ilmiötä inhoan. Kyseisen postauksen pääsee lukemaan klikkaamalal TÄSTÄ.
Nyt ollaan päästy asiassa eteenpäin, nimittäin löysin tossa muutamia viikkoja takaperin kengät jotka olivat omaan mieleen. Kenkä etsinnät alkoivat kun edeltävät Niken kengät eivät vieläkään ole päässeet mun suosioon ja tajusin että Converset ei enää iske ja ballerinat ei aina ole hyvä valinta. Totesin haluavani jotkut rennot popot ittelleni, joten kävin nettikauppoja läpi ja kerkesin muutamat kerrat myös turhautua kun mitään ei löydy. Sitten löysin kenkiä jotka maksoivat sen verran että ihmisenä joka omistaa reilu 70 paria kenkiä en jaksa laittaa kenkiin omaisuutta, sillä tiedän kyllästyväni ja kun vaihtoehtoja on paljon.
Löysin kuitenkin Zalandolta Niket, jotka miellyttivät silmää. Niissäkin hintaa oli sen 180€ ja siellä ne oleskeli toivelistalla. Päätin että odotan Viron reissuun asti, jos löytäisin sieltä kengät tai että katon minkä hintaiset samat kengät on siellä.


Nyt voin todeta että onneks odotin siihen asti. Kyseiset kengät tosiaan ovat Nike Air Max 90 LTR. Kengät maksoivat 107€ ja ovat päältä nahkaa. Mietiskelin silloin jo että oonkohan nyt varma näidenkään suhteen ja tosiaan mun ei ollut Virossa tarkotus edes shoppailla. Joka tapauksessa sitten kassalla sitten suuntasn kengät mukanani. Kassalla tapahtuikin sitten jotain niin omituista että siinä oli hetken kaikilla pää vähän sekasin :D
Kuulin tosiaan kassa tädin sanovan että " 179€ " ja sanotaanko näin että hämmennyin ihan HITOSTI. Vielä enemmän mut sai hämmentymään se että äitini, joka ei ikinä suosittelis mulle lähemmäs 200€ kenkien ostoa, nyökkäili vieressä et noni noni.. Aloin sitten kaivamaan lisää rahaa lompakosta ja äiti katsoi mua ilmeellä että mikä mua vaivaa ja mitä teen.. Noh, kappas hinta tosiaan olikin sen 79€, sillä nimittäin alennukset olivat täydessä puhdissa.


Nyt mulla tosiaan on ensimmäiset NIKE:n kengät joita en ihoo ihan kympillä. Pakko vielä sanoa että 2015 inhosin näitäkin kenkiä ihan täysin sydämeni pohjasta. Nyt menee siis kuitenkin hieman paremmin ja ollaan tehty edistysaskelia kyseisten kenkien suhteen.
En ole kenkiä vielä kertaakaan päässyt käyttämään, mutta eiköhän jotkut asukuvat vielä kun säät viilenee, tännekin saadaan. Siihen asti saatte odotella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti