Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 2. marraskuuta 2017

LEMPPARI KENGÄT TALVEEN

Mun kenkävarasto on kasvanut kahdella aivan ihanalla kenkäparilla. Kengät ja takit on aina ollut mun heikkous ja niitä tuntuu tarvitsevan aina lisää ja niitä onkin sitten sen verran..


Ensimmäisenä perus H&M:n vuorelliset tennarit. En edes tiedä mikä se oikeasti oli se miksi mä näihi ihastuin. Kuitenkin ihastuin niihin ja onneksi ihastuin. Nämä on ensinnäki ihan super pehmeät sisältä, vuosi saa aikaan sen, että tekee mieli laittaa nämä jalkaan jatkuvasti. Kaikenlisäksi näissä on ihana pohja paksu eli jalka ei oo kylmää maata vasten. Kerran olen niitä kokeillutkin ja oli kyllä ihan superit jalassa. Pitää katsoa sitten vielä kun pakkaset ilmoittaa itsestänsä, että pitääkö kunnolla lämpimänä.


Toiset lemppari kengät ovat Panama Jackin uutuudet. Kyseessä on IGLOO TRAVELLING malliset kengät. Nämäkin sisältä vuorattu ja ovat päältäkin lampaannahkaa. Kengät ovat aivan ihanan näköiset ja itselle oli aivan ihanaa se, että ne olivat erittäin sirot myös jalassa. Yleensä kun tollaiset tuppaa tekemään jalasta melko jättiläisen. Myös väri oli itelle tosi mieleen, sillä tuon värisiä ei hirveästi ole tarjolla. Näissäkin on tämä aivan ihana ominaisuus, että vuori tekee kengistä niin pehmeät, että näitä voisi vain pitää. Ulkona en luonnollisestikaan ole vielä niitä päässyt käyttämään kun mitään pakkasia ei vielä ole ollut. Uskon kuitenkin, että tänä talvena ei tarvii jalkojenkaan palella.

Mun puolesta talvi ja pakkaset ovat siis tervetulleet, varsinkin kun takit ja kengät päivitelty niin, että talvi ja pakkaset ei olekaan maailmanloppu.

2 kommenttia: