Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 3. joulukuuta 2017

YLIOPPILAAKSI

Joulukuuni alkoi tällä kertaa täysin eri tavalla kun kaikkina edeltävinä vuosina. Tiedossa oli nimittäin omat valistujaiseni, joita oli odotettu jo hetken aikaa. Vietettiin juhlia sekä perjantaina että launtaina, sillä aikuislukion juhlat pidettiin vasta perjantaina illalla. Juhlia sitten juhlittiin varsinaisesti vasta launtaina.


Aamuni alkoi mahtavalla yllätyksellä äidiltäni. Swarovski on pidemmän aikaa ollut yksi mun lemppari merkeistä, joten merkin korvakorut juhlapäivään oli mahtava juttu!


Meikin kävi mulle loihtimassa kotona ihana Mimosa, johon olinkin aivan SUPER tyytyväinen! Mimosa on laittanut minulle myös kesän alussa avopuolisoni veljen häihin meikin, jolloin tykästyin hänen kädenjälkee ihan täysillä. On kiva kun pystyy luottamaan, että saa juuri haluamansa näköisen meikin eikä tarvitse itse sitten vielä jälkikäteen fiksailla.


Hiukseni loihti tuttu kampaajani Hege Hairwell Studiolla. Sävelet hiusten suhteen olivat melko selvät, mutta kampaus ylitti odotukseni ihan täysillä. Letti oli juuri sellainen kun halusin ja myös etuosa näytti juuri siltä mitä toivoin. Kampaus kesti myös hyvin yön yli launtaihin, vaikka kiharat jouduin tietenkin launtaina heti aamusta herättämään uusiksi henkiin.Kyllä tyttöä hymyilytti kun sai lakin sekä bonuksena jopa stipendin. Reilut 2,5 vuotta aikuislukiossa viihdyin ja yhtään kauemmin en olisikaan viihtynyt. Ihmettelijöille tiedoksi, että olen yhdeksännen luokan jälkeen ensin käynyt 10.luokan sekä sen jälkeen kävin myös pyörähtämässä amiksessa. Kosmetologin hommat ei sitten kuitenkaan ihan ollut mun homma, joten lopetin sen kesken ja vailla tietoa mitä tekisin, menin aikuislukioon. Aina olin ollut se tyttö, joka ei lukioon halua, mutta nyt se on kuitenkin käyty ja lakki korassa. Eli ei kun kohti uusia kokemuksia, seikkailuja sekä pettymyksiä.
Tulevaisuuden suhteen on onneks melko selkeä tie ja tiedän mitä meinaan tehdä, saa nähdä missä kohtaa niitä lähdetään sitten toteuttamaan.


Launtaina kävin aamupäivällä kuvauksissa ja iltapäivästä sain tuvan täyteen ihania ihmisiä, jotka tekivät mun päivästä ihan mahtavan. Syötiin hyviä ruokia, erinomaista kakkua, juteltiin sekä naurettiin. Pakko sanoa, että päivä oli ihana. Olen super kiitollinen kaikille, jotka tuli paikan päälle tai mua ylipäätänsä onnitteli. Nyt odotellaan, että saan kuvaajalta valokuviani niin voin niitä silloin tännekin jakaa.
On ihanaa kun sai jättää tämän aikuislukio projektin vielä tämän vuoden puolelle ja saan aloittaa vuoden 2018 puhtaalta pöydältä. Nyt toivon tältä vuodelta vielä ihanaa joulukuuta ja vielä vikoja kivoja muistoja :)

Onnea kaikille muille, jotka ovat valmistuneet sekä mahtavaa joulukuuta!

2 kommenttia:

  1. Hyvä sinä 😊 Täällä ollaan ylpeitä sun saavutuksesta 👏👌🙌❤️

    VastaaPoista