Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

GIRLS NIGHT & LUX HELSINKI

Tammikuun ensimmäinen launtai oli ehdottomasti odotettu päivä - jo viikkojen ajan. Tässä kohtaa olisi varmaan hyvä selventää miksi.. Rakas ystäväni E lähti 8.1 armeijaan eli oltiin sovittu, että vietetään viimeinen yhteinen tyttöjen ilta ennen sitä - jopa mieheni häädin kotoa, että saadaan olla rauhassa! :D


Päivän numero 1 oli kasvonaamiot - pitäähän sitä kaunistautua iltaa varten! Nämä kyseiset kasvonaamiot ovat edelleen minulle yksi todella iso kysymysmerkki. En vieläkään edes tiedä käytettiinkö me niitä edes oikein :D Mitään vaikutustakaan en itse huomannut.


Tämä kyseinen paita on ostettu jo ennen joulua Ginatricostisa ja olin odottanut niiiin innolla, että pääsen sitä käyttämään! Noh, lauantai oli oikein mahtava päivä vetästä se paita päälle ja lähteä rockaamaan! Meillä oli tosiaan ennen baariin lähtöä tiedossa kohde X, jossa käytäisiin, mutta alkujaan en ollut ollenkaan tietoinen mitä olisi luvassa. Olinkin koko bussimatkan Helsinkiin kuin pikkulapsi - kärsimätön, sillä halusin tietää :D


Kyseessä tosiaan oli, niin kuin kuvasta näkyy, tämä paljon puhuttu tapahtuma Lux. Pakko myöntää, että itse en ollut kuullutkaan koko hommasta eli olen kyll varsin iloinen, että E minut sinne raahasi. Oli kyllä ihanan tunnelmallista, super ihanan näköistä ja mahtavasti toteutettu!
Loppu ilta oli aivan super hauska ja meni aivan nappi, joten en voisi olla iloisempi, että tällainen ilta toteutettiin! Loppu vuodesta varsinkin meni paljon vuorot ristiin ja oli kaikkea muuta häslinkiä niin ei ihan liikaa sitä ylimääräistä aikaa silloin ollut, joten luonnollisesti sitä tuli silloin vietettyä vähemmän aikaakin ystävien kanssa.
Tälläkin hetkellä tosin autokoulu ja treenit vievät sen 3-5 päivää viikosta, joten siinä on aikamoista suunnittelua vaativa tuo arki myös jatkossa. Haluan kuitenkin autokoulunkin suorittaa mahdollisimman nopeasti pois alta ja treeneistä en enää myöskään luovu nyt kun olo alkaa olee melko siedettävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti