Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 14. helmikuuta 2018

KIRJAHAASTE 1/12

Aloitin loppuvuodesta taas lukemaan melko paljon, sillä työpaikallani oli useasti hetkiä jolloin tuli vain istuttua ja oltua puhelin kädessä. Kerkesinkin lukemaan melko monta kirjaa siinä muutamassa kuukaudessa mitä siellä työskentelin.
Tämän ansiosta kuitenkin intoni lukemiseen palasi ja päätin, että haluaisin ehtiä tänä vuonna jokaisena kuukautena lukemaan edes yhden kirjan. Aikataulusta olen jäljessä, sillä vasta sain päätökseen ensimmäisen kirjan, mutta ehkä voimien palaantuessa kerkeän kirimään kiinni.


Mun ihan ehdoton lempi kirjalija on jo jokusen vuoden ollut Erica Spindler. Rakastuin hänen kirjoihin kun muutama vuosi sitten en saanut yöllä unta ja tartuin kello kahdelta yöllä kirjaan Enkelintappaja. Unta ei sinä yönä tullut ollenkaan, sillä kello seitsemäksi aamulla kirja oli luettu. Kirja on edelleen yksi suosikeistani, vaikka siitä onkin monta vuotta kun olen sen lukenut - ehkä pitäisi jossain vaiheessa lukea uudestaan.
Aloitinkin sitten loppu vuodesta lukemaan läpi Spindlerin kirjoja, joita kirjahyllystä löytyy. Kuvassa näkyvien lisäksi hyllyltä löytyy muutama muukin.


Tämän vuoden ensimmäisenä kirjana oli Erica Spindlerin Vaikenemisen synti. Kirja oli aivan huippu, vaikka mulla sen lukemisessa normaalia kauemmin kesti. Kirja on jännityskirjallisuutta ja kertoo naisesta, joka palaa kotikaupunkiinsa isänsä kuoleman vuoksi. Kaupungista paljastuukin sitten kaikenlaisia asioita kun Avery, kirjan päähahmo, alkaa epäilemään isänsä kuolemaa itsemurhan sijasta murhaksi. 
Kirjassa pysyi ihan alusta loppuun jännitys eikä missään vaiheessa tullut fiilistä, että " se on henkilö x varmasti ". Itse tykkään kirjoista, joissa oma mielipide siitä muuttuu jatkuvasti eikä koskaan voi olla varma siitä mihin kirja loppuu. Tämä on ehdottomasti yksi niistä syistä miksi olen Spindlerin kirjoista tykännyt.

Tämän vuoden lukulistalla on ainakin seuraavat kirjat:
 1. Sarah Knight - Get Your Shit Together
 2. Erica Spindler - Väärä Salasana
 3. Erica Spindler - Murhaajan tunnustus
 4. Erica Spindler - Pelinjohtaja
 5. Erica Spindler - Paholaisen soturit
 6. Erica Spindler - Riivattu
 7. Erica Spindler - Veriköynnös
 8. Joy Moyes - Jos olisit tässä
 9. Joy Moyes  - Ne jotka ymmärtävät kauneutta
 10. Martina Haag - Olin niin varma meistä
 11. Mhairi McFarlane - En minä vaan sinä
 12. Joel Dicker - Totuus Harry Quebertin tapauksesta
 13. Kimmo Takanen - Murra tunnelukkosi: Työstä tunteet, toimi toisin
Nämä kaikki löytyvät itseltäni kotoota jo valmiiksi sekä muutaman noista Spindlerin kirjoista olen joskus aikaisemmin jo lukenutkin. Kirjahyllystä löytyy myös monia muita kirjoja, joita ei ole luettu ja jotka odottavat sitä, että ne käteeni otan. Myös ostoslistalla on aivan tajuttoman paljon kirjoja, joita ehdottomasti haluaisin vielä lukea..


Alas kommentteihin saa ehdottomasti jättää lisää vinkkejä hyvistä kirjoista, jotta saan ostoslistaani vielä entistäkin pidemmäksi. Pitkään mun on myös pitänyt käydä tekemässä tuttavuutta läheisen kirjastomme kanssa, mutta siihen asti en ole vielä päässyt..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti