Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

KIRJAHAASTE 3/12


Tähän mennessä olen pitänyt kirjahaasteestani suhteellisen hyvin kiinni, vaikka jo toista kuukautta tilanne on se, että kirja luetaan aika lailla yhdeltä istumalta läpi. Pienen motivaatio piikin tuohon lukemiseen antaa se, että olen aloittanut asiasta tänne blogiin kirjoittamaan ja tiedän, että haluan tänne sitten tulla päivittelemään.
Myös kolmas kuukausi tästä vuodesta jatkui Erica Spindlerillä – oikein mahtava päätös kerta kaikkiaan!Tällä kertaa kyseessä oli kirja nimeltä Paholaisen Soturit. Pakko myöntää, että tämä nousi yhdeksi lempi kirjaksi, ainakin Spindlerin kirjojen suhteen. Tämä poikkesi aika paljon muista kirjoista eikä ollut heti alusta asti se maailman jännittävin kirja. Se miksi se nousi kuitenkin minun yhdeksi lemppariksi on se, että edes yli puolet luettuani en osannut veikata kuka olisi tämän kirjan pahis. 
Yksi kiva lisä tähän kirjaan oli mielenkiintoinen rakkaustarina, joka kehittyi juonen sivussa. Toinen kiva lisä oli se miten ja kuka asioiden selvittämiseen vaikutti.


Kirja oli siis todella mielenkiintoinen ja tykkäsin todella paljon - voin ehdottomasti suositella! Mikäli jännittävä dokkari kevät iltoihin on etsinnässä niin kannattaa ehdottomasti tutustua tähän kirjaan!
Seuraavassa kirjahaasteessa päästään vihdoin johonkin muuhunkin kun Erica Spindleriin eli sitä odotellessa. Ehkä tämän kirjan saisin ajoissa luettua sekä postauksen tänne esille.. Kuukauttakaan kun ei enää ihan hirveästi ole jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti