Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 17. huhtikuuta 2018

LOREAL SMOOTH SUGARS


Ihonhoidosta tulee mulle päivä päivältä tärkeämpi juttu ja olenkin huomannut, että sen myötä kaikki uusi viehättää. Tykkään nykyään kokeilla kaikkea uutta ja yrittää löytää juuri itselleni niitä parhaita tuotteita. Olen tässä hetken aikaa etsinyt hyvää kasvokuorintaa, mutta välillä tuntui jopa, että tarjonta on todella pieni. Sain sitten kuitenkin kokeiluun nämä Lorealin uudet Smooth sugars kuorinnat, joten ehkä näistä löytyy joku luottotuote! Jokaisesta näistä kolmesta on luvattu muutoksia jo viikon jälkeen, joten otin nyt projektikseni kokeilla näitä kaikkia sen viikon ajan, joten osaan kertoa ensimmäiset kokemukset tänne. 


Näissä kuorinnoissa tosiaan on kaikissa kolmea sokerityyppiä ja jokaisessa sitten vielä oma vaikuttava ainesosansa.
Ensimmäiseksi otin kokeiluun Clearing Scrubin, jossa on sokereiden lisäksi kiivin siemeniä, eteerisiä öljyjä piparmintusta sekä sitruunaruohosta. Tämän tarkoituksena siis on kuoria ihoa, tehdä siitä pehmeämpi ja häivyttää mustapäitä. Viikon käytön jälkeen mustapäiden ja ihohuokosten pitäisi olla vähemmän näkyvissä ja pidemmän ajan kuluttua ihosta pitäisi tulla elinvoimaisempi, näyttää raikkaammalta sekä tuntua silkinpehmeältä. 


Tuoksu yllätti minut täysin, tässä on nimittäin todella jännä tuoksu – liekö sitten sen piparmintun sekä sitruunaruohon ansiosta. Tuoksu on kuitenkin todella miellyttävä eikä ole liian pistävä. Iholla tämä tuntuu myös todella hyvältä.Ensimmäisen kerran jälkeen: Iho tuntui tosi pehmeältä kuorinnan jälkeen, tuoksui tosi hyvältä ja myös näytti tosi hyvältä.
Viikon jälkeen: Iho tuntuu paljon sileämmältä ja voi todella hyvin. Fiilis iholla aivan ihana. Heti kun kuorinta jäi matkalla ollessa välistä sen huomasi ihosta ihan selvästi. Tämä jää itselleni ehdottomasti käyttöön myös jatkossa! Tykkään kovasti siitä millaiseksi tämä ihon jättää.

Pahoittelut tosiaan, että tässä oli pieni tauko, mutta en kerennyt saamaan tätä valmiiksi ennen reissua ja päätin poikkeuksellisesti jättää koneen kotiin kun reissuun lähdettiin. Olen jo ottantut seuraavan kuorinnan kokeiluun eli siitä tulossa juttua myös lähiaikoina. Monta postausta odottaa kirjoittamista ja yritänkin parhaani mukaan saada niitä ulos, mutta olen loppu viikon töissä eli pientä viivästystä tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti