Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

lauantai 18. elokuuta 2018

ROVANIEMI 2 / MÖKKIÄ MÖKIN PERÄÄN

Siitä on jo ikuisuus, kun Rovaniemeltä tulin tai ainakin siltä tuntuu. Lähtisin jo mielelläni takaisin, jos vain saisin. Joudun kuitenkin oottaan about nelisen kuukautta vielä ennen kuin sinne pääsee. Ennen sitä on onneksi tulossa niin paljon muita kivoja matkoja, että ehkä mä selviän!

Viikonloppu Rovaniemellä oli tällä kertaa kaupungista raveja pakoilu ja yhtä suurta mökkeilyä koko homma. Kerettiin nimittäin kolmelle eri mökille viikonlopun aikana!


Tämä kyseinen ilta, jolta yllä olevat kuvat ovat, oli tämä kuuluisa kuunpimennys ilta. Kuu oli kuitenkin tämän kuunpimennys ajan mökiltä katsottuna piilossa, joten jouduttiin se missaamaan. Sen sijaan auringonlasku oli aivan upea ja nautin siitä täysillä. Auringonlasku on muutenkin mulle aivan lemppari juttu, rakastan katsella sitä. Auringonnousu on toinen, jota voisin katsella loputtomiin.


Maisemat sekä olo olivat aivan mahtavat. Mikään ei oo niin upeaa kun tuolla paljussa saunan jälkeen hilluminen sekä maisemien katselu. Tai kun saa vain viettää lauantai päivän veneillen, kuistilla istuskellen nauttien auringosta sekä kirjasta. Voisko asiat olla muka ihanana kesäpäivänä jotenkin paremmin? Jos jossain, niin tuolla mieli ja aivot lepää.
Moni on tämän kesän aikana ihmetellyt sekä sanonutkin mulle, että eivät olekaan tiennyt, että tällainen "kaupunkityttö" viihtyy tällä tavalla mökillä ja poissa kaupungista. Pakko kuitenkin sanoa tässä kohtaa myös tänne blogin puolelle, että itsehän olen kasvanut todella pienessä paikassa Virossa ne ensimmäiset 10 vuotta. En siis ole mitenkään niin ”kaupunkityttö” kun moni luulee. Viihdyn arjen toki kaupungissa ja aika lailla täytyykin viihtyä, jotta pääsee liikkumaan. Viikonloppuisin olisin kuitenkin useimmiten poissa kaupungista rauhoittumassa.


Sain yhdelle viikonlopulle kolme mökkikokemusta. Kaksi ennestään tuttuja ja kolmas uusi Peurassa. Ajeltiin illalla saunomaan, sillä kohteesta löytyi savusauna. Mikä ihana keksintö! Uimassa olisi kai täytynyt pulahtaa saunan jälkeen, oli niin upeat uinti maisematkin, mutta tämä vilukissa jänisti.. huh.Sunnuntaina ajettiin takaisin Rovaniemelle, jossa ei tosin turhan kauaa viihdytty. Lähdettiin kokemaan vielä tämä kolmas mökki Sinettään. Käytiin soutamassa, kun oli niin tyyntä ja voi että kun oli kaunista! Kyllä tämmöiselle joka auringonlaskua rakastaa nämä ovat niin mahtavia iltoja. Ei siihen paljoa muuta tarvitakaan, että tämä tyttö pysyy tyytyväisenä ja onnellisena. Tietenkin illan päätteeksi käytiin saunassa, grillailtiin vähän vaahtokarkkeja ja lopulta ajettiin kotia nukkumaan. 
  

Pakko sanoa, että kun oli noin lämpimät kelit niin ulkomailla oleminen ei ainakaan ole sen hyvän olon ja loman edellytys. Kyllä tuollainen rauha, kauniit maisemat, aivan super hyvä ruoka ja mahtava seura voittavat ulkomaan tässä kohtaa mennen tullen!♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti