Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 2. syyskuuta 2018

KESÄN LEMPPARIT


Tämä kesä on ollut poikkeuksellinen. On ollut poikkeuksellisen lämmin, joka tosin minulle on sopinut erinomaisesti, sillä viihdyn lämpimässä. Nämä lämpimät kelit ja ulkona työskentely saivat aikaan kuitenkin yhden ongelman - kasvot. Meikkiä oli turha kuvitella laittavansa naamaan, sillä se olisi vain sulanut pois naamalta muutamassa tunnissa ja mennyt sottusaksi. Ihan täysin ilman meikkiä taas ei aina olisi halunnut lähteä töihin palvelemaan asiakkaita.



Löysin kaksi kesän hittituotetta itselleni, tuotteet jotka pelastivat omat kesäkasvot! Kumpikin tuote itselleni yllätykseksi Lumenelta. Kovin monta muuta, liekö yhtäkään, Lumenen tuotetta en omista, enkä ole pitkään Lumenen tuotteita edes ostanut.


Tämä Lumene Valo Glow Refresh löysi tiensä kaappiini jo joskus alku vuodesta. Silloin en kuitenkaan sitä pitkään käyttöön ottanut ja se vain odotti minua hyllyllä. Jossain kohtaa nappasin tämän töihin mukaan ajatuksena, että voi sitten auttaa tällä vähän päivän mittaan, että naama pysyisi freesinä. Silloin tajusinkin, että tämä kyllä pitää naaman freesinä, mutta on samalla kiva viilennys kasvoille. Töihin tämä oli loisto keksintö, kun kuitenkin työskenteli ulkona. Tämä sit kulkikin mukanani aina helle päivinä kaikkialle.



Toinen uusi tuttavuus oli Lumenen Invisible Illuminaton Glow. Tämän tärpin bongasin, kun katsoin Johanna Puhakan ig storya ja ajattelin, että vaikuttaa hyvältä. Sain tämän tilattua enkä aluksi ollut edes varma tykkäänkö tästä. Jossain kohtaa kuitenkin huomasin, että jos ei muuten jaksanut meikata, niin tämä oli pelastus. Tämä tuo kasvoille hyvän hehkun ja pelastaa myös huonosti nukutun yön jälkeen. Itselle tämä oli aivan paras keksintö, kun oli kuumat kelit. Ei tarvinnut kulkea meikit naamassa, mutta sai kuitenkin näyttää ihan ihmiseltä samalla. 

Millaisia muiden kesän lempparit ovat olleet?♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti