Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 14. maaliskuuta 2019

KIRJAHAASTE 2/12


Toistaiseksi pysytään aikataulussa ja kirjojen parissa melko hyvin, toivottavasti hyvä tahti kestää koko loppu vuoden eikä katkea niin kuin edellisenä vuonna. Tällä kertaa luettavana oli jälleen kerran Jojo Moyesia ja teos Parillisia ja Parittomia.
Niin kuin olen ehkä aikaisemminkin maininnut, niin Jojo Moyesin kirjat on viime aikoina ollut ainoat tämmöiset ns. hömppäkirjat, joista olen pitänyt. Tälläkään kertaa ei tarvinnut pettyä!



Kirjan alku oli ehkä hieman nihkeä ja ei niin mukaansa tempaiseva heti, mutta kyllä se siitä sitten parinkymmenen sivun jälkeen lähti käyntiin. Kyseessähän tosiaan on rakkausromaani, joka kertoo yksinhuoltajaäidin elämästä ja sen tuomista vaikeuksista. Rahapula, ongelmat lasten sekä työn kanssa jne. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään perus kliseinen rakkausromaani, jonka takia se varmasti muhun upposikin niin hyvin. 



Kirja etenee päähenkilöiden näkökulmia vaihdellen ja kaikkia tuodaan tasaisen mielenkiintoisesti esille. Tarina ei hypi liikaa vaan pysyy hyvin aikajanassaan siitä huolimatta, että näkökulmat muuttuu. Kirja ei ole mistään suunnasta ennalta arvattava ja oikeastaan se, mihin koko tarina johti, oli itselleni melkoinen yllätys, en olisi osannut odottaa sellaista laisinkaan. Suosittelen ehdottomasti tätäkin Jojo Moyesin kirjaa, yhtä huippu kun kaikki edeltävätkin mitä olen lukenut!
Mikäli kiinnostaa käydä tsekkaamassa muut Jojo Moyesin kirjoja koskevat postaukset niin: Ole niin kiltti älä rakasta häntäJos olisit tässä. Listalta löytyy vielä yksi kirja sekä hyllystä vielä kaksi englannin kielistä teosta, joiden kimppuun täytyisi myös käydä jossain kohtaa.

  1. Sarah Knight -  Get Your Shit Together
  2. Kimmo Takanen - Murra Tunnelukkosi
  3. Kimmo Takanen - Tunne Lukkosi
  4. Jojo Moyes - Parillisia ja Parittomia
  5. Thomas Eriksson - Idiootit Ympärilläni
  6. Dave Crenshaw - The Myth of Multitasking
  7. John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle - Let it Snow 
  8. Erica Spindler - Riivattu
  9. Ian Rankin - Hiljaa Takavasemmalle 
  10.  Thomas Eriksson - Psykopaatit Ympärilläni
  11. Jojo Moyes - Ne jotka ymmärtävät kauneutta
Nyt listaan on lisääntynyt yksi kirja, mutta ainakin yksi vielä puuttuu ja Erica Spindlerit odottavat edelleen läpikäymistä. Mulle saa laittaa kommentteihin tai muualla somessa tulemaan suosituksia kirjoista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti