Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

maanantai 15. heinäkuuta 2019

KESÄN SUUNNITELMAT

Kesä on jo puolivälissä, mutta suurinosa suunnitelmista on vasta edessä ja takana ei ole vielä paljoakaan. Toisaalta tuntuu myös hieman hullulta, että on jo heinäkuun puoliväli, sillä kesähän vasta alkoi, mutta nythän se lähenee jo loppua.. Ei anneta sen masentaa ja keskitytään kaikkeen kivaan, mitä on vielä tulossa.
Palasin takaisin kokoaikaiseen työhön, joten vapaata ei enää ole ihan samalla mitalla, kun tähän asti. Ensin tein vuoden pelkästään keikkaa, joten sain itse vaikuttaa siihen, että miten ja milloin haluan tehdä töidä ja nyt toki tuo pitkä sairasloma. Saa nähdä miten työt alkaa taas sujumaan ja miten äkkiä rytmiin taas tottuu. Odotan tosin kovasti säännöllistä rytmiä sekä arkea - treenit, työ, ruoka jne.


Ensimmäisenä on tulossa ensi viikon keskiviikkona Ed Sheeranin keikka Helsingissä! Sitä on odotettu jo kauan ja varsinkin nyt, kun uusi  albumi on ollut mieletön odotan keikkaa entistä enemmän. Ainoa mikä vähän kauhistuttaa on se, että ihmismäärä tulee olemaan ihan älytön, joten kotimatkasta tulee varmaan melko pitkä. Onneksi varasin kuitenkin meille autopaikan paikan päältä niin ei tarvitse alkaa taistelemaan julkisten kanssa.
Sen jälkeen suunnitelmissa olisi pyörähtää viikonloppuna Kotkan meripäivillä, jossa meistä kumpikaan ei ole vielä käväissyt. Monta kesää olen haaveillut siitä sekä Hangosta, joten nyt pääsee toteuttamaan meripäivät. Myös Hangosta on ollut puhetta, että jos sielläkin saisi käytyä tänä kesänä vielä. Ken tietää, mitä tulee keksittyä.


Sen jälkeen matka käy Viroon. Olen jo aikaisemmin haaveillut siitä, että lähtisi kiertämään Viroa autolla, joten telttailu idean ilmetessä, päätettiin suunnata telttailemaan Viroon. Yövytään kaksi yötä teltassa ja viimeinen hotellissa. Itse en ole ikinä yötäkään teltassa viettänyt, joten tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen kokemus. Odotukset ovat korkealla ja toivon, että reissusta tulee hauska ja pääsen itsekin tutustumaan omaan kotimaahani hieman paremmin. En ole nimittäin hirveästi Viroa nähnyt, muuta kuin lapsena eri urheiluhalleja kaupungeissa. Suunta on melko selkeä ja ensimmäisen yön telttailupaikkakin jo tiedossa, nyt täytyy enää odottaa pari viikkoa, että pääsee reissun päälle.


Elokuu on tällä hetkellä vielä aika tyhjä eikä sitä ole suunniteltu vielä ihan hirveästi. Toki omat työnikin tulee nyt sen suunnittelemiseen vaikuttamaan, sillä en toki tiedä vuorojani sinne asti. Yksi asia on kuitenkin varma ja se on se, että elokuun viimeisenä päivänä hypätään lentokoneeseen ja lähdetään viikoksi Kyprokselle! Sitä odotan kyllä enemmän kuin mitään muuta. En ole ollut pariin vuoteen jo rantalomalla ja viikko aurinkoa ja rentoutumista kuulostaa ihan parhaalta - varsinkin kun ulkona oleva keli näyttää tälläkin hetkellä lähinnä syksyltä eikä heinäkuulta..

Yleisesti odotan kesältä vielä lämpöä, auringonlaskuja, ihania kesäiltoja, paljon hyvää grilliruokaa, lukemista terassilla ja aikaa itselleni rakkaiden parissa. Toivottavasti loppukesä on täynnä yllätyksiä, lämpöä sekä rakkautta ♥

PS! Vihdoin löytyy myös facebook sivut, jonne päivittyy uudet blogitekstit
sekä instagram päivitykset.
Käy ottamassa sivu haltuun, joko sivupalkista tai klikkaamalla tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti