Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

maanantai 22. heinäkuuta 2019

LEMPPARI RAVINTOLAT TALLINNASSA

Olin viikonloppuna Tallinnassa, sillä Laulupidu nimistä laulujuhlaa vietettiin 150. kerran tänä vuonna. Virossa yksi juttu, mitä tulee tehtyä aina, on se, että tulee syötyä vähän väliä ja paljon. Niin kaupasta ostettuja herkkuja, kun sitten ihan ravintolan/kahvilan tms herkkuja. Moni on varmaan huomannut, joka minua pidempää on seurannut, että yksi ja sama ravintola on aina menossa mukana, muut sitten vaihtelee enemmän tai vähemmän.

PEPERSACK


Tämä on sellainen ravintola, että joka kerta kun tulee Tallinnassa käytyä, tulee käytyä myös täällä. Viimeksi helmikuussa istuttiin myös Elisan kanssa syömässä täällä. Yleensä syön täällä lähes poikkeuksetta grillattua lohta, sillä se on mun suurinta herkkua. Mielettömän hyvää! Tällä kertaa ajattelin kokeilla jotain uutta ja päädyin näinkin tavalliseen annokseen, kuin kana ja riisi. Mutta voi että miten hyvää voi täysin tavallinenkin ruoka olla!
Hyvän ruuan lisäksi Pepersackissa on mielettömän hyvä asiakaspalvelu. En ole rehellisesti ikinä saanut siellä huonoa palvelua, henkilökunta on aina todella mukavaa ja useasti jo puhelimitse pöytää varaessa tulee todella lämmin olo. Nämän kahden erinomaisen jutun lisäksi on paikka myös sisältä erittäin upea sekä näyttävä. Heidän nettisivut löytyvät myös suomeksi, joten kannattaa käydä kurkkaamassa. 

DA VINCI PIZZA & PASTA 

 
Tämän uuden paikan löysin täysin sattumalta, kun oltiin maanantaina shoppailemassa Kristiine Keskus nimisessä kauppakeskuksessa. Tämä löytyy myös muualta, joten jos sinne ei ole asiaa, voi ravintolan hyvistä ruuista nauttia myös muualla. 

Täältä löysin kuitenkin parhaimman pastan, mitä olen IKINÄ syönyt. Pastan rakastajana tämä oli itselleni tietenkin mahtava löytö. Äitini söi keittoa, joka sai myös todella paljon kehuja. Jälkiruuaksi valittiin jäätelöä, sillä saatavilla oli käsintehtyä jäätelöä. Ja se vasta mielettömän hyvää olikin! 
Tämän lisäksi myös ravintolan penkit/sohvat olivat super mukavat ja asiakaspalvelu mielettömän hyvää. Näiden kaikkien ihanuuksien lisäksi löytyy heiltä myös nettikauppa, josta voi tilata kaikkia tarvikkeita ja nettisivuilta löytyy myös paljon hyviä reseptejä! 

Tallinnasta löyty toki todella paljon muitakin, myös tunnettuja, hyviä ravintoloja
mutta aattelin tällä kertaa kirjoittaa omat suosikit, jos joku vaikka innostuu kokeilee :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti