Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

perjantai 2. elokuuta 2019

ED SHEERAN HELSINKI

Kerroin parisen viikkoa sitten, että palasin takaisin töihin ja sen jälkeen elämä on ollut yhtä hullunmyllyä. Aamut ovat alkaneet 4:45, joten päivät olleet melko pitkiä, varsinkin kun lähes jokaisena päivänä on töiden jälkeen ollut jotain ohjelmaa.
Ensimmäiset kaksi perehdytys viikkoa ovat kuitenkin ohitse ja tämän viikon olenkin lomaillut. Tästäkin viikosta kuitenkin puolet oltiin reissun päällä, joten koneen avaamisesta on saanut lähinnä haaveilla. Tänään kuin kaikki marjat sai kuitenkin pakkaseen olin melko iloinen, että vihdoin on hetki, jolloin pääsen vihdoin tänne.
Ajattelin lähtee purkaa tätä kauan odotetusta Ed Sheeranin keikasta viime viikolla. Keikka tuotti unen kannalta melkoisia ongelmia, sillä seuraavana päivänä oli herättävä taas 4:45, mutta kyllä siitä selvittiin.


Päivähän oli tosi lämmin, ehkä jopa liiankin lämmin tällaiseen tapahtumaan. Varjoa ei alueelta juurikaan löytänyt ja istumapaikkoja oli vähän. Liikaa ei viittinyt juoda, että ei vähän väliä joudu vessassa juoksemaan ja aurinko paistoi suoraan päähän lähes koko päivän ja illan. Odottelu oli siis sen takia melko tuskaista, mutta siitä selvittiin onneksi kyllä - ei saa liikaa valittaa.
Ps. Farkkuhame oli aikamoinen virhe myös, sillä maahan istuessa oli melko hankala saada mitään asentoa ilman, että ei vilauttelisi.. :D

Keikka itsessään oli todella upea. Mulla ei oikeastaan mitään ennakko-odotuksia ollut, joten ei ollut vaikeaa yllättyä. Varsinaisia idoleita mulla ei ole ollenkaan, joten Ed ei mikään idoli mulle siis ole. Pidän kuitenkin hänen musiikista, joten kun mahdollisuus liput ostaa oli, en nähnyt syytä miksi en niin tekisi. Keikoilla kiertäminen on kuitenkin hauskaa ja keikoista jää aina mahtavia muistoja.Keikka olikin jopa sen verran upea, että jopa herkistyin kyyneliä myöden. Osa Ed Sheeranin biiseistä on vahvasti sidottuna, joihinkin muistoihin, joten siitä se varmaan tulikin. Toki onhan hänen suurin osa tuotannosta myös melko herkkää ja tunnelmallista muutenkin. Hänen yhden miehen show ja habitus oli kuitenkin lavalla todella mageeta ja mä tykkäsin kovasti. Myös lämppäreiden James Bayn ja Zara Larssonin esitykset olivat todella hyviä, joten koko kokonaisuus oli hyvä.

Uskon, että myös moni muu oli tyytyväinen keikkaan sekä järjestelyihin, nimittäin myös jälkimmäinen oli todella hyvin hoidettu. Ennen keikkaa oli jo todella hyvin tullut järjestäjiltä informaatiota ja tietoa kaikesta, joten itse keikka päivänä oli jo aika hyvin kartalla kaikesta. Me lähdettiin keikalta hieman ennen loppua, koska tiedossa oli, että ihmisiä on paljon ja kotimatkakin on pitkä. Kuulin kuitenkin itselleni kaikki tärkeät biisit ja olin tosi tyytyväinen iltaan. Oli mieletön päivä!

Millaisia kokemuksia teillä muilla oli keikoista?
Mitkä oli lemppari biisejä?
Saa jakaa kaikenlaisia mielipiteitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti