Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

perjantai 30. elokuuta 2019

MYPROTEIN

Täällä on ollut hiljaista nyt pari viikkoa, vaikkakin päässä on ideoita paljon ja hinku kirjoittamaan usein olisi ollut. Olen tehnyt viikot iltavuoroja eikä keho ja mieli ole siihen vielä täysin tottuneet, joten ajankäytön kanssa on ollut erilaisia ongelmia. Muitakin juttuja on ollut, kun olen saanut enne töitä ajella Järvenpäähän puhelimen takia, kun tilasin väärän puhelimen niin sain mennä sinne sitten useammin kuin kerran.
Nyt alkoi loma ja huomenna suunnataan Kyprokselle, joten hiljaiseloa kaikkien ideoiden puolesta on vielä ainakin hetki. Matkan jälkeen tulen varmasti päivittämään teille matkakokemuksia ja vinkkejä. Kotiuduttuani aion myös pistää käytäntöön olemassa olevat ideat sekä kirjoittaa loppuun kaikki, mitkä odottavat tuolla luonnoksissa keskeneräisinä vielä. Juttua on tulossa mm. juuri ajankäytöstä, kropasta, lisää smoothiesta ja muutamia reseptejä.


Mulla on vielä 2.9 asti voimassa oleva Myproteinin alennuskoodi, jolla saa -40% verkkokaupasta tilatessa. Aattelin nyt siis esitellä myös tällä puolella hiema juttuja, sillä instagramin puolelta näitä on voinut bongailla jo hetken ajan. Tilasin tosiaan heiltä urheilushortsit, sillä viime kesänä ostetut on sen verran pienet jo, että niillä ei ainakaan treenata. Viihdyn usein myö treenien ulkopuolella tämmösissä shortseissa, joten nämä olivat nappi valinta.
Toisena valitsin itselleni Vegan Sample Boxin, sillä M on maidoton ja hänelle protkujen yms löytäminen on aina hankalaa. Kaikkea ei olla vielä kokeiltu, mutta kaikki proteiinijauheet olivat mieleen ja myös pannukakkujauhot super hyviä.
Itselleni otin kokeiltavaksi Black Friday Boxin ja siitäkin tykkäsin kovasti. Mun on aina vaikeaa löytää protskuja, sillä en pidä kovinkaan useiden mausta, mutta tästä boxista löytyvä Cookies&Cream oli todella hyvän makuinen - menee ostoslistalle, kun tarve uudelle tulee. Sen mukana tuleva shaker on osoittautunut nyt mun lemppariks vesipulloksi ja kannankin sitä kaikkialla mukana, varsinkin töissä super kätevä. Proteiini suklaa yllätti minut kans täysin ja maistui todella hyvältä, joten voisi ehdottomasti olla hyvä makea pikkunälkään.
Sivuilta löytyy paljon muita sellaisia tuotteita, joita itse aion tilata ja kokeilla. Myproteiini on myös konseptina todella mun mieleen ja mm. heidän pyrkimys siihen, että kaikki heidän jätteet päätyvät kierrätyslaitoksiin tai kierrätyspolttoainetta valmistaviin tehtaisiin on mielestäni huippu. On hienoa, että noin iso firma pyrkii vaikuttamaan ympäristöön. Tuotteet ovat laadukkaat ja myös laadunvalvonta tarkka. He työskentelevät myös Informed Sportin kanssa, joten myös ammattiurheilijat voivat varmistua, että tuotteet eivät sisällä kiellettyjä aineita. Heissä on myös paljon muuta hyvää, kannattaa käydä tsekkaamassa heidän MISSIO  sivuilta tarkemmin.

KOODILLA ADRIANNEMP SAAT -40% MAANANTAIHIN ASTI!

*tuotteet on saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti