Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 26. helmikuuta 2020

TWISTSHAKE + ALEKOODI

Twistshake on ruotsalainen yritys, joka tekee tuotteita lapsille. Valikoimasta löytyy erilaisia pulloja, sosepusseja, tutteja ja kaikkea muuta mahdollista. Erikoista tämän merkin tuotteissa on heidän muista poikkeava ulkonäkö - tuotteet ovat kaikki todella kauniisti suunniteltu sekä toteutettu. Heidän sivuilleen pääset suoraan klikkaamalla TÄSTÄ.

* Postaus on toteutettu yhteistyössä Twisthaken kanssa.Sain Twistshakelta postissa 2 sosepussia/squeeze bagia sekä yhden sippy cupin. Kuoseiksi valitsin villejä mansikoita sekä kookoksen ja pullon väriksi sinisen. Käyttöön nämä eivät tietenkään varsinaisessa tarkoituksessa ole vielä päässeet, sillä meidän Mini riekkuu vatsan puolella vielä ~ 3 kuukautta. Olen kuitenkin kerennyt tässä tutustumaan kumpaankin tuotteeseen sekä merkkiin ylipäätään yhä enemmän ja enemmän sekä huomannut samalla, että innostun yhä enemmän ja enemmän.
Sippy Cup pienimmillään on 4 kuukautta vanhoille sekä sitä vanhemmille lapsille, joka varmasti saapuu meidänkin kotiimme siihen mennessä, sillä pullo mihin valitsin tutustua on vuoden ikäisille ja sitä vanhemmille. Tykkään kuitenkin siitä, että pulloon saa helposti ujutettua hedelmiä antamaan makua esim. vedelle sekä siihen saa helposti tehtyä myös smoothien tai soseen ja se on silti lapsen helppo nauttia.

Kuva twistshake.com
Mun suurin innostus kuitenkin menee noihin sosepusseihin sekä isompiin Ezy Bageihin. Sosepussit tosiaan saivat mun mielenkiinnon heräämään juuri siksi, että toivoisin, että pystyisin edes osan soseista tekemään itse ja mikä olisi kätevämpää kun kauniit, uudelleen täytettävät sosepussit? Pussiin mahtuu 100ml, se on konepestävä, kestää pakastuksen ja imuventtiilin ansiosta lapsi pääsee helposti käsiksi sisältöön. Miellän nämä itse ainakin sellaisiksi, joihin on todella näppärä tehdä päiväksi annokset valmiiksi, jotta ruokaa ei tarvitse stressata sen enempää. Kaikkien näiden mainioiden ominaisuuksien lisäksi näissä on todellakin mielettömän kauniit kuosit.
Pusseja on saatavana myös 220ml kokoisena. 
Ezy Bagit taas kiinnittivät mun huomion, sillä usein otan itselleni töihin/pitkille automatkoille tms. mukaan jotain pientä purtavaa ja aina saa olla pohtimassa, että mihin niitä oikein laittaa. Todennäköisesti sama ongelma tulisi vastaan myös lapsen kanssa, sille täytyy olla pientä purtavaa mukana, jos liikenteessä ollaan pidemmän aikaa. Nämä ovat myös konepestäviä, uudelleen täytettävät, kestävät pakastuksen ja ovat BPA-vapaita.

Kuva twistshake.com

Twistshake:lta löytyy myös paljon erilaisia vaihtoehtoja ruokailun helpottamiseksi, erilaisia vaunuja, hoitolaukkuja ja paljon pientä tavaraa kauniissa kuoseissa. Sivuilta löytyy myös erilaisia ns. starter packeja, jos ei osaa päättää mistä kokeilun aloittaisi. Suosittelen lämpimästi tuotteisiin tutustumista, varsinkin nyt, kun teillä on mahdollisuus hyödyntää mun -20% alekoodi.


Koodilla "adriannetome" olette oikeutettuja -20% alennukseen Twisthake.com verkkosivuilla,
jonne pääsee klikkaamalla TÄSTÄ
Alennus EI koske jo alennettuja tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti