Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

IHONHOITO

Aika kuluu niin nopeasti yleensä, varsinkin näin flunssaisena. Pöpö tuli, lähti ja tuli uudestaan. Nyt kuitenkin kipeänä ollessa ihonhoito on jäänyt ihan jonnekin unholaan, joten ajattelin toteuttaa postauksen siitä miten yleisesti hoidan ihoani.
Mulla tosiaan on jonkinsortin akne tausta ja parhaillaankin lääkitys meneillään. Tämän takia on saanut hakea juuri oikeita rasvoja ja tuotteita. Osa tuotteista onkin enemmänki sille ajalle kun ei ole lääkitystä ja iho ei ole niin kuiva.

Kasvovedet


Törmäsin tähän Cliniquen sarjaan vasta noin jokunen aika sitten, mutta onneksi törmäsin. Aluksi kotiini tieni löysi tuo 3 sarjan kasvovesi, johon olinkin heti erittäin tyytyväinen. Sitten tuli hankittua myös 2 sarjan kasvovesi, joka tosiaan on kuorinta-aineen tavoin toimiva ja poistaa päällimmäisen ihokerroksen kuolleita ihosoluja. Tämä on aivan erinomainen silloin kun ei ole kuuri menossa, jolloin iho kestää tuota varsin hyvin. Kolmantena mutta ei yhtään vähäisempänä  Anti-Blemish Solutions sarjan kasvovesi, josta en ole mitään huonoa huomannut, mutta sen kummempaa kokemusta en ole vielä saanutkaan. Puhdistan kasvovedellä naaman ainakin iltaisin meikinpoiston yhteydessä ja silloin tällöin myös aamuisin, ilman lääkitystä joka aamu.Kasvorasvat


Nyt kun kuuri on menossa käytän La Roche-Posayn kosteuttavaa ja rauhoittavaa päivävoidetta. Rasva on tarkoitettu epäpuhtauksiin taipuvalle rasvoittuvalle iholle, jonka oma suoja on heikentynyt esim. juuri tämmöisen kuurin takia. Ainakin tähän tarkoitukseen rasva on ollut todella hyvä, muuten en ole koskaan kokeillutkaan. Silloin kun lääkitystä ei ole käytän yleensä Garnierin Moisture Soft rasvaa, jonka olen kokenut myös itselleni todella hyväksi. Noiden lisäksi käytössäni on Cliniquen Anti-Blemish Solutionsin All-Over Clearing Treatment ja Cleaning gel, joita en myöskään ole paljoa kerennyt käyttämään, mutta hyvältä on vaikuttaneet kumpikin.
Rasvaan naaman aina aamuin illoin, rasvan valitsen aina ihan ihon tilanteesta riippuen. Kyseistä La Roche-Posayn rasvaa käytän yleisesti aina aamuisin.Kasvonaamiot


Ykkösenä tulee ehdottomasti Lorealin Pure Clay Purify Mask, jota pyrin käyttämään kerran viikon tai kahden aikana. Maski puhdistaa ja silottaa omaa naamaa ainakin todella hyvin. Toiset lempparit on Montagne Jeunesseen kasvonaamiot, joita yleensä haalin Virosta mukaani. Ne on palvellut mua jo muutaman vuoden ajan todella hyvin. Näitä käytän aina Pure Clay maskin kanssa vuorotellen.Puhdistusvaahdot


Ensimmäisenä mulla on ollut käytössä Dermosilin Cleansing Mousse ja tämä onkin oikeastaan ollut jo kauan käytössä. Toisena oon ottanut käyttöön Anti-Blemish Solutionsin Cleansing Moussen, jonka olen todennut myös hyviksi. Näillä puhdistan aina vuorotellen joka ilta meikin naamasta.

Kuorinta


Tähän mennessä olen juuttunut tähän Yves Rocherin Purifying Scrubiin. Käytän säännöllisen epäsäännöllisesti viikottain. Tämäkin tosin niin kui näkyy alkaa olee jo lopussa, joten uusi on etsinnässä. Mulle saa vinkata jos jotain ehdottoman parhaita tietää!

Näillä tuotteilla olen nyt hetken aikaa hoitanut jo naamaani. Ennen lääkitystä toki tuotteet olivat aika pitkälti kaikki jotain muuta, mutta nyt kun lääkitystä on silloin tällöin olen löytänyt onneks tilanteeseen sopivat tuotteet. Ihonhoito on myös tullut paljon tärkeämmäksi sen jälkeen kun ensimmäisen lääkekuurin on saanut. Jatkuvasti tuleekin etsittyä ja katseltua jos löytyisi parempia ja toimivampia tuotteita. Seuraavaksi on pari muutakin tuotetta Cliniquelta ostoslistalta, mutta ensin yritän perehtyä paremmin tuohon Anti-Blemish Solutions sarjaan. Sitten kun olen saanut hyvän tuntuman, voisin tulla kertomaan miltä sarja vaikutti.
Miten te hoidatt ihoanne, onko teillä heittää jotain hyviä vinkkejä ihonhoitoon 
tai lemppari tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti