Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 13. joulukuuta 2016

HEELS

Täällä on nyt ollu pieni hiljaisuus, jota pahoittelen - mutta olen ollut melko aikaansaamaton tässä viimeiset pari viikkoa. Päivät mennyt ohi lähinnä netflixin parissa, joten kaikki aivotoiminta ollut aika minimissä. Halusin nyt vihdoin kuitenkin tulla esittelemään, mun tän vuoden yhden lemppareista ostoksista.


Aloin pari viikkoa sitten pohtimaan että mulla ei ole mekkoa mitä laittaa päälle, kun lähdetään 17.12 syömään. Mekkoa ei löytynyt myöskään kaupoista, joten sen suhteen luovutin ja keksin toisen asun. Siihen ei sitten kuitenkaan ollut sopivia kenkiä, jolloin tajusin että uudet mustat klassiset korkkarit on must have vielä tälle vuodelle.


Kävin läpi melko uset kaupat ja myös nettikaupat, mutta mistään ei tahtonut oikein löytyä just omaa silmää miellyttäviä. Eksyin kuitenki lopulta Zalandoon, jonne pistinki tilaukseen kahdet kengät. Yllä näkyvät mustat ja toiset nuden väriset, jotka valitettavasti jouduin palauttamaan. Niiden metsästys siis jatkuu vielä jossain vaiheessa, kun vaan jaksan taas pistää etsinnät pystyyn.


Nämä mustat kuitenkin osoittautui onneksi ihan täydellisiksi, niitähän mä alunperin lähdinkin etsimään, jes! Kengät istuu jalkaan täydellisesti ja ulkonäkö, niin kuin jo sanoinkin, on myös täydellinen. Asuongelma kenkiä myöten ratkesi, joten syömään pääsen hyvillä mielin ilman vaate- tai kenkäkriisejä. Asusta saan toivottavasti kuvaa myös lauantailta, niin pääsen tännekin päivittelemään mitä sitten loppuje lopuksi päälle valikoitui.

Nyt koitan taas tsempata kun postausideoita on useita ja kerrottavaa paljon, niin pyrin jatkossa taas pitämään koneen kädessä ja kirjottelun aktiivisempana taas. Tämän viikon aikana saan myös kotiin pikkuhiljaa joulutunnelmaa, niin pääsen päivittelemään tänne vähän sitäkin taas.

1 kommentti:

  1. Tosi makeet kengät!
    Lisäsin itseni lukijaksi.
    Michaela
    http://halfwaythere2.blogspot.fi/

    VastaaPoista