Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 22. joulukuuta 2016

JOULUKYNNET

Kävin pari viikkoa sitten hakemassa itselleni myös jouluteemaan sopivat kynnet. Pitäähän niidenkin olla jouluna oikeanlaiset :)


Ainoa mitä tiesin sinne mentäessä että haluan jotain punaista, muutoin annoin Valerialle vapaat kädet. Vaikkakin näinhän se taitaa aina mennäkin. En ole mikään maailman lahjakkain ton asian suhteen, joten viimeiset puoli vuotta vähintään en ole itse päättänyt kynsistäni juuri muuta kun esittänyt väritoiveita. Se ei kuitenkaan tuota ikinä ongelmia, sillä Valeria loihtii aina upeammat kynnet kun mitä osaisin edes ikinä kuvitellakaan.


Tämmöiset kynnet sieltä sitten kuoriutu ja mä olen ihan SUPER tyytyväinen, taas kerran! Punaistahan siellä toiveeni mukaan on, vaikka sitä ei sen kummemin esillä olekaan! Nuo glitter kynnet on ehdottomasti mun suosikit, niin ihanat!

Tälle vuodelle on enää yksi kynsihuolto, 29.12 jotta saan uudeksi vuodeksi kynnet kuntoon. Tärkeätä kuitenkin aloittaa vuosi kauniilla kynsillä. Ja näistä haluankin jotkut ihan kunnon överit, glitteriä timantteja ja paljon kaikkea! Saa nähä mitä sieltä sitten tulee, tulen varmasti näyttämään tännekin mitä silloin saadaan aikaa.

Innostuitteko kynsistä ja kaipaisitte itsellenne hienoja kynsiä? TÄÄLTÄ löytyy Valerian sivut, joten aikaa varaamaan vain! Suosittelen monen vuoden kokemuksella, koskaan ei joudu pettymään!

2 kommenttia: