Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 28. tammikuuta 2018

THE BODY SHOP - NEW BEST FRIEND

The Body Shop - varmaan kaikille tuttu paikka, kenelle enemmän kenelle vähemmän. Itselleni tämä liike alkaa vasta nyt avautumaan ja tulemaan tutuksi. En ole nimittäin ikinä perehtynyt kyseiseen liikkeeseen tai siinä juurikaan edes vieraillut - paitsi lahjoja ostaessa. Toisaalta en myöskään ole ikinä ollut näin kiinnostunut ihonhoidosta ja meikkaamisesta kun nykyään.
Löysin tossa vuoden lopulla ihan yhtäkkiä 2016 jouluna lahjaksi saatu käsirasvoja, olin niitä jo vuoden silmäillyt, mutta jotenkin se rasvailu ei ehkä niin inspiroinut. Vuoden lopulla kuitenkin päätin, että yritän käyttää mahdollisimman hyvin ja järkevästi kaikkia tuotteita kotoa loppuun, kun niitä on niin älytön määrä. Silloinen työ myös ehdottomasti vaati käsirasvaa, jolloin löysin yhden ja rakastuin!


Tällaisia itseltäni löytyi jo entuudestaan. Yksi tästä puuttuu, nimittäin mun lemppari - onnistuin kadottamaan sen johonkin jo.. Yksi näistä on myös tänä jouluna lahjaksi saatu eli tuo Frosted Plum on vielä täysin koskematon ja tuntematon minulle. Kaikki muut, kuten kuvistakin näkyy, on ollut enemmän tai vähemmän käytössä. Lempparini hävitettyä ja noihin tutustuttua aloin jossain vaiheessa selaamaan netissä The Body Shopin sivuja ja löysin kaikkea todella mielenkiintoista - jätin tilaamatta.


Tilaamatta jättämänien ei auttanut - kävin kaupoilla. Olin jo netistä kovasti vilkuillut tuon Vitamin E moisture creamin puoleen, mutta koska en tilausta tehnyt se sitten jäi. Liikkeeseen mentyäni ja huomattuani, että se on edelleen alennuksessa, oli se pakko saada!
Teepuuöljy veteli viimeisiä kotona, joten sekin oli napattava - sekin sopivasti alennuksessa! Teepuuöljy on meidän perheessä ollut todella hyvä apu naaman hoidossa ja ehdottomasti aion pitää sen läsnä ihonhoidossa myös jatkossa.
Sitten ne käsirasvat.. Yhtähän mä lähin hakemaan, mutta siellä oli ota 3 maksa 2 tarjous, jota ei voinut jättää käyttämättä. Lempparini on siis tuo Shea niminen käsirasva, joka tuoksuu siis aivan jumalattoman ihanalle! Käsirasvasta osaan sanoa ainakin vielä sen verran, että se imeytyy todella hyvin ja tehokkaasti, eikä tarvii jäädä odottelemaan milloin voi jatkaa askareitaan. Pystyy helposti heti rasvailun jälkeen käsittelemään papereitakin.
Pakko sanoa, että nyt kun olen näihin tuotteisiin tutustuihin niin huomaan, että kyllä sillä, mitä kaikki tällaiset sisältävät on paljon väliä. Pitäisi ilmeisesti jatkossa alkaa kiinnittämään tällaisiin asioihin lisää huomiota.
The Body Shopin tuotteisiin haluan myös ehdottomasti tutustua vielä jatkossa enemmän eli jos jollakin on jotain vinkkejä antaa saa ehdottomasti tuotteita vinkkailla!
Multa sellainen vinkki, että TBS alennukset kestävät tammikuun loppuun asti 
eli kaikilla on vielä hyvin aikaa hakea omat lempparinsa alesta! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti