Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 4. tammikuuta 2018

VUODEN 2017 LEMPPARIT

Tutustuin vuoden aikana moniin uusiin tuotteisiin ja moni niistä jäikin päivittäiseen käyttöön ja ehdottomasti ykköstuotteiksi. Ajattelin jakaa nämä tännekin, ehkä joku nappaa tästä itsellensä uuden tuotteen käyttöön!

KOSMETIIKKA LEMPPARIT


Macin meikkivoide on tämän vuoden ehdoton hitti. Kyseessä siis Macin Studio Fix Fluid meikkivoide, jonka itselleni kesän alussa hankin. Tämä on varmaan ensimmäinen meikkivoide, johon olen ollut näin tyytyväinen kun tähän. Mun iho on lääkitysten myötä mennyt aika erikoiseksi, välillä kuiva, välillä ei. Tämä on kuitenkin palvellut mua kummassakin käänteessä todella hyvin. Kaiken lisäksi tämä on kestänyt todella hyvin, sillä mulla on edelleen menossa sama purkki. Ehdottomasti hankin uuden kun sen aika on. Olen kesäkuussa myös tehnyt tästä postauksen, jonka löytää tästä klikkaamalla.


Kaksi uutta tulokasta tänä vuonna ovat olleet nämä Makeup Revolutionin paletit. Ensimmäisenä on Bronzie Blush&Contour paletti, joka on aina isona osana mun meikkiä kun ulos olen lähdössä. Pigmentti on aivan todella hyvä! Ensimmäistä kertaa käyttäessäni en tiennyt sen vielä olevan niin hyvä ja sain aika kauan häivytellä ruskeata viivaa naamastani.. :D
Toinen paleteista on Ultra Eyeshadow paletti, jossa on myös todella hyvä pigmentti. Luomivärit on vasta nyt alkaneet pikkuhiljaa olemaan mun kavereita, vaikka vieläkin olen silmämeikin kanssa melko käsi - ehkä opin vielä.
Parasta mun mielestä näissä paleteissa on se, että nämä ovat todella halpoja mutta siltä todella hyviä. Myös näistä olen kesällä tehnyt erillisen postauksen, josta löytyvät paljon paremmat kuvat kummastakin paletista. Postaukseen pääset tästä.


Muutama kuukaus sitten tein suursiivousta ja tajusin, että mulla on todella paljon rasvoja, varsinkin avaamattomia. Noh, siitä sitten aloin kokeilemaan. Ensimmäisinä käteen jäi The Body Shopin Shea Hand cream ja ihastuin siihen täysin! Siitä lähtien nämä kaikki pienokaiset ovat olleet kavereitani ja onneks rakastan näitä, sillä mulla oli viime vuoden joululahjasta näitä kolme sekä sain tänä jouluna näitä vielä lisää! Nämä siis tuoksuvat aivan jumalattoman hyvältä ja sen lisäksi nämä kosteuttavat todella hyvin, mutta ei jätä semmoista tahmaista tunnetta käsiin. Aivan parhaat eikä edes kalliit!


Viimeisenä tämä Nyxin glitter primer ja luomiväri. Tuo glitter primer on aivan mahtava, niin itse glitterille kun myös luomiväreille! Pitää kyllä kaiken kiinni siellä luomissa. Nuo Nyxin nappi luomivärit tulivat mulle tutuksi vasta syyskuussa kun hain syntymäpäiväksi uutta luomiväriä. No mitään uutta sävyä ei kyllä mukaan lähtenyt, sillä ruskeita oli kumpikin nappi.. :D Mun yllätykseksi noissa on kuitenkin aivan super hyvä pigmentti ja nuo on todella helppo levittää, joten jopa tällainen taidotonkin onnistuu noilla helposti.

HIUS LEMPPARIT


Tämä onkin ehkä osalle jo tuttu, sillä kirjotin aikamoisen ylistys postauksen tästä syksyllä. Löydät sen tästä. Tämä on kyl jäänyt mun ihan ehdottomaksi lemppariksi heti ensi kerrasta saakka. Edelleen tulee käytettyä ja uskon, että sit kun kaiken maailman suihkeet alkaa loppumaan kaapista(varmaan vasta loppu vuonna..) niin yksi tällainen löytää myös ehdottomasti taas tiensä mun kaappiin takaisin. Musta erittäin mahtavaa on myös se, että tämä on oikeasti TODELLA halpa tuote, mutta toimii aivan super hyvin!


Moroccan Oilin tuotteet on ollut mun ostoslistalla varmaan vuosia.. Sokoksella kerran pyöriessä ja jonku ale kamppiksen ollessa nappasin mukaan tällaisen Intensiivisen kosteusnaamion. Pakko sanoa, että tämä on kyllä aivan MIELETTÖMÄN hyvä. Varsinkin kun jaksaa tarpeeks antaa tukan kuivua ja laittaa tämän vain todella todella vähän kosteana olevaan tukkaan niin lopputulos on aivan upea! Tukka on niin silkkinen, että minun tekisi mieli kosketella tukkaani kokoajan!


Enempää lemppareita mulle ei tänä vuonna erikoisesti jäänyt. Toki tuotteita tuli paljon kokeiltua, niin hyviä kuin huonoja, mutta näiden lisäksi mitään todella hyvää tuotetta ei tullut vastaan. Tämä taisi muutenkin olla ensimmäinen vuosi kun astuin meikkailun saralla vähän siltä samalta polulta sivuun ja aloin kokeilemaan kaikkia uusia juttuja. Primereitä odottaa ainakin kaapissa muutama, jotka kaipaavat kokeilua! Tänä vuonna toivon löytäväni jonku super hyvän concealerin sekä puuterin, toivotaan että ensi vuonna tällaista tehdessä sellaiset löytyvät myös listalta!

Linkatkaa mulle ihmeessä mikäli olette tehneet samantapaisia postauksia tai kertokaa muuten vain mitkä olivat lempituotteenne vuonna 2017, ehkä minä voin napata niistä uuden vinkin!

4 kommenttia:

 1. Oii toi hiusnaamio kuulostaa aivan ihanalta! Tosi kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ollut aivan mieletön! Hieman hintavampi, mutta täysin hintansa väärti. Kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Minunkin mielestä tuo hiusnaamio kuulostaa tosi hyvälle! Kokeilin muuten tuota hiussuihketta melkein samantien sun ylistyspostauksen jälkeen ja pakko sanoa, että jos ei muuta tee, niin ainakin auttaa takkujen selvittämisessä! Tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä! Hyvä, että auttaa edes jossakin vaikka luonnollisesti kaikkien hiuksissa tuotteet toimii eri tavalla :) kiva että tykkäsit!

   Poista