Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

maanantai 9. huhtikuuta 2018

IDEAL OF SWEDEN SS18 COLLECTION & ALEKOODIKevät tekee tuloaan ulkona, joten on hyvä aika alkaa antaa sen näkyä muuallakin! Jos ei muualla niin ainakin puhelinkuorissa, nimittäin IDeal Of Sweden julkaisi noin kaksi viikkoa sitten uuden SS18 mallistonsa.
Sanotaanko näin, että näistä kuorista on tullut semmoinen juttu, että nälkä kasvaa syödessään. Omistin ennen SS18 mallistoa jo kahdet kuoret, mutta uudethan minun oli saatava kun mahdollisuus siihen tuli! Itse en mikään kirkkaiden värien ystävä oikeastaan ole, mutta silti tämä uusi mallisto sai aikaan fiiliksen, että haluaisin ne kaikki. Olin siis super innoissani, kun sain sähköpostia uudesta mallistosta ja että saan valita uudesta mallistosta itselleni kuoret – jes! Valinta oli yllättävän hankala, mutta tuli kuitenkin tehtyä lopulta. Oma valinta tosiaan oli tuo SAILOR BLUE BLOOM, vaikka en normaalisti sen kummemin edes pidä sinisestä. 


Kannattaa käydä tsekkaamassa IDeal Of Swedenin uusi SS18 mallisto sekä kaikki muutkin upeat kuoret! Klikkaamalla tästä pääsette tsekkaa kaikki kuoret ja tilaamaan omanne. 
Itselläni seuraavaksi listalla on ehdottomasti lompakkokotelo näiden kuorien kaveriksi. 

Koodilla "MBEH1H" saatta -20% alennusta tilauksestanne, 
joten kannattaa käydä hyödyntämässä tilaisuus ja tilaamassa omat kuoret!

TÄSTÄ klikkaamalla pääsette myös lukemaan yksityiskohtaisemman postaukseni IDeal Of Swedenin kuorista, mm. niiden mikrokuituvuoresta yms. 
Kuvissa esiintyvät kuoret olen saanut yhteistyössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti