Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 3. huhtikuuta 2018

LOREAL PARADISE

Sain tossa jo kuukausi sitten kokeiltavaksi Lorealin Paradise primerin sekä ripsivärin. Nyt kun olen niitä jonkun aikaa jo kerennyt testailemaan ja jonkun sortin mielipidekin on kehittynyt, ajattelin tulla jakamaan kokemukseni kyseisistä tuotteista myös tänne.


Pakko myöntää, että ensimmäistä kertaa kun ton primerin avasin niin mieleeni tuli ylä-aste aikoinani muodissa olleet kaksipäiset ripsarit. Niissäkin oli aina toinen puoli valkoinen ja yhdessä vaiheessa niitä löytyi jokaisen meikkipussista. Ennakkoluuloni tulivat siis sieltä ja olin ihan varma, että tämä on taas yksi vastaavanlainen tuote eli ei mitään hyötyä.. Onneksi en antanut ennakkoluulojen tulla tielleni vaan kokeilin tätä primeriä aina uudestaan.


Kuvat ei ole mitkään parhaimmasta päästä, sillä vasemmalla kädellä kuvien ottaminen ei ole vielä alkanut sujumaan, kun peukalolla painaminen edelleen hankalaa, pahoittelen siis näitä hieman huonolaatuisia kuvia.
Näitä kuvia ottaessani sain aikaseks laitettua primeriä oikein kunnolla niin näyttää oikein kunnolla valkoiselta. Oikeanpuolimmaisessa kuvasssa eron vasempaan näkee parhaiten oikeasta silmäst kun siinä on tullut esille myös ne ripsien päädyt tuon valkoisen primerin avulla. Tämä on kiva jo ihan siitäkin syystä, että näkee itse miten pitkät ripset todellisuudessa omistaa.. :D


Tässä oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy hyvin, miten tuo ripsari tuo ripsiin pituutta ja niitä esille. Itse olen siis kyseisestä ripsiväristä tykännyt kyllä, ainoa miinus on kuitenkin se, että harja jättää ripset melko paakkuiseksi. Oikealla olevasta kuvasta näkyy myös tämä paakkuisuus hyvin sillä en lähtenyt harjaamaan ripsiä auki, jotta tuokin välittyy. Eli ripsaria jää siis vähän turhan paljon aina harjaan, jolloin lopputulos on tuo, mutta harjaamalla ripset auki tuokin ongelma on poissa.
Olen siis ollut itse tuotteisiin erittäin tyytyväinen, vaikka mulla yleensä aina onkin ripsivärien kanssa ongelmia. Useat ripsivärit saa mun ripset "lannistumaan" ja piikki suoriksi ihan sekunneissa, joka ei tietenkään ole toivottu juttu.

Oletteko jo ite kokeilleet näitä Paradise tuotteita, mitä tykkäsitte?
Sekä mikäli on ehdottaa hyvää ripsiväriä niin otan suosituksia vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti