Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 14. lokakuuta 2018

TÄYDELLINEN SUNNUNTAI


Mun viikonloppu on melkein ollut suurenmoinen, lauantaita lukuun ottamatta. Kärsin lauantaina kovasta migreenistä sekä pahoinvoinnista, joten koko päivä meni täysin hukkaan sängyssä maatessa. Koin siitä suurta ärsytystä, sillä tunsin, että haluaisin tehdä vaikka ja mitä, mutta jouduin makaamaan pimeässä huoneessa sälekaihtimetkin kiinni. Heräsin henkiin sitten illalla kahdeksalta, jonka seurauksena valvoin myöhään.
Tänään herätessäni puolen päivän aikaan en osannut edes päättää mitä tekisin. Tiesin kuitenkin, että ulos on päästävä, sillä ulkona oli aivan mahtava keli. Arvoin pitkään myös salin sekä sängyn välillä, mutta onneksi päädyin lähtemään salille.



Päästessäni ylös sängystä laitoinkin oikein maittavan ”aamupalan”. Munakasta, paistettuja perunoita, kahvia sekä wokki vihanneksia. Oli jotenkin niin energistä aloittaa päivä maistuvalla ruualla, joten silloin syntyi myös päätös, että kyllä sinne salille lähdetään!





Ulkona oli aivan mieletön ilma. Tuli ihan super fiilis kävellä rauhassa salia kohti ja ajatella rauhassa. Ainoa negatiivinen ajatus päässä oli se, että miten tuo mun torstaina osumaa ottanut kyynärpää jaksaa treenin yli vai pystynkö treenaamaan ollenkaan. Treenikin sujui kuitenkin aivan täydellisesti ja ongelmitta.

Ne, jotka mua snapchatissa tai instagramissa seuraa, näkivätkin mun hehkutus videot. Treeni oli todella voimaannuttava ja sai aikaan ihan älyttömän hyvän fiiliksen. Puhuinkin siitä, miten itse ennen, kun aloitin treenaamaan tai sen alkuaikoina ihmettelin, että miten ihmiset hehkuttavat sitä fiilistä niin paljon. En silloin tiennyt, että miten se fiilis, kun syö ja treenaa hyvin on muka niin erikoinen. Nyt kun itsellä alkaa ruokavalio sekä treenit olemaan todella isosti osana arkena ja rutiineja sen ymmärtää vihdoin itsekin. Nykyään sitä on itse yksi näistä hehkuttajista ja varmasti tulen hehkuttamaan vielä enemmän, mitä paremmin kaikki aina lähtee rullaamaan.





Kotiin päästyäni päätin käydä saunassa, nyt kun olen senkin makuun taas päässyt. Kävin viime viikolla nimittäin ensimmäistä kertaa elokuun alun jälkeen. Toki nyt kun ulkona on vähän viileämpää, on kivempaa käydäkin. Sen jälkeen hoidin ihon kuntoon mun lemppari tuotteilla. Dermarollerista pääsette lukemaan enemmän klikkaamalla tästä. Mikäli kiinnostuksenne herää niin tällä hetkellä koodilla "SWISSCLINICN45" saatte -20% tilauksestanne. 
Illan päätin syömällä aivan herkullista lohta kera perunoiden. Kohta voikin jo sujahtaa sänkyyn, juoda kuppi iltateetä ja käydä nukkumaan ♥

Toivottavasti teillä on ollut mukava sunnuntai,
toivotan myös samalla mahtavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti