Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 9. lokakuuta 2018

SISUSTUKSESSA MUKANA DESENIO + ALEKOODI

Vuoden alussa sain mahdollisuuden koristaa seinäni Desenion julisteella ja täyttää tyhjä seinä. Pääsette kurkkaamaan postauksen aiheesta klikkaamalla tästä. Tein silloin yhteistyötä Desenion kanssa ja vaikean valinnan kautta sain kun sainkin taulut valittua.
Uuteen asuntoon päästyäni tajusin, että en ainakaan samalla tavalla pysty tauluja yhdistämään. Päätin sitten, että jaan vanhat kaksi taulua kahteen huoneeseen ja heille kaveriksi on saatava jotain lisäksi. Sainkin mahdollisuuden tehdä uudestaan yhteistyötä Desenion kanssa, joka ratkaisi sopivasti mun ongelman.


Pahoittelen varjoja valosta kuvissa, mutta mun ikkunasta tulee pitkin päivää valo ihan hlmösti :(
Mulla oli valmiiksi tuo Moon in Pink, jonka ympärille lähin hakemaan uutta kokonaisuutta. Mulla oli valmiiks olohuoneessa hieman pinkkiä, tyynyjen ja ruukkujen muodossa, jonka takia tuo Moon in Pink valikoitui olohuoneeseen ja kaveriksi lisää pinkkiä. 


Kuun vasemmalle puolelle valikoitui Pink Eruption laava taulu tuomaan pirtsakkuutta ja väriä. Oikealle puolelle valikoitui Pink Tram taulu. Halusin kummallekin puolelle jotain pinkkiä ja jollain tavalla luontoon liittyvää. Siinä onnistuin onneksi hyvin, vaikka se valinnan tekeminen olikin taas hirmu hankalaa kun valikoima on niin iso.


Makuuhuoneeseen lähdettiin rakentamaan kokonaisuutta Palm Trees julisteen ympärille. Huone on melko harmaaseen painottunut, joten koin, että siitä saa hyvän kokonaisuuden sinne sitten. Mulla oli ollut hieman päänvaivaa siitä kun sängyn yläpuolelle jäävä seinä oli aivan tyhjä ja kaipasti jotain. Tämän ongelman sainkin korjattua sitten tällä ratkaisulla.


Tämän seinän kanssa mulla oli heti tietynlainen visio, mitä haluaisin. Tällainen siitä visiosta sitten tuli. Hieman jännitti, että miten kolme eri kokoa seinällä toimii, mutta itse tykkään! Mukaan lähtivät Geometric heart, Forest silhouette sekä Let go julisteet. Kokonaisuudesta tuli omaan silmään aivan mahtava sekä pidän sen tuomasta tunnelmasta paljon.

Jos jonkun muun seinät kaipaavat piristystä, niiin käykää tsekkaa Desenion valikoima klikkaamalla

Koodilla "adriannetome" saat 25% alennusta julisteista* 9-11.10 välillä
*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti