Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 16. joulukuuta 2018

SHIPPENSBURG


Postaukset ovat venyneet enkä ole juurikaan saanut mitään aikaiseksi muutenkaan viimeiseen pariin viikkoon. Takana on myös aivan painajaismainen viikko, en edes ymmärrä miten yhdelle ihmiselle on voinut sattua näin paljon kaikkea yhden viikon aikana.. :D
Nyt kuitenkin päästään ensimmäiseen osuuteen Jenkeistä eli Shippensburgiin, jossa vietin suurimman osan ajasta. Oli mielenkiintoista nähdä myös muuta, kuin pelkkää suurkaupunki elämää.
Paikasta ei varsinaisesti ole mitään kerrottavaa eikä siellä oltusta ajasta, joten tämä nyt on lähinnä yksi kuvapläjäys.



Sää oli siellä päässä melko viileä, joten kävelyllä käynti oli melko virkistävää, vaikka kuvaaminen melko jäädyttävää. Onneksi aurinko kuitenkin pelasti ja loi kauniin päivän. Kävelyllä kävin ja kuvailin vielä kiitospäivänä, joten kaupunki oli täysin autio kampus alueella enkä tainnut koko parin tunnin kävelyn aikana nähdä yhtäkään ihmistä.
Oli kuitenkin ihan mielenkiintoista nähdä tämmöstäkin paikkaa, sillä tuskin ikinä koskaan tulen enää mihinkään vastaavaan paikkaan menevän. 
Ehdottomasti mun lemppari juttu oli kaikki kauniit rakennukset, storyn puolella instassa sekä snäpissä hehkutinkin sitä, että jopa mökki, missä oli vessa oli pinkki! Ehdottomasti olisin voinut viettää kuvaillen aikaa kauemminkin, mikäli sää olisi ollut lämpimämpi,  että ulkona olisi halunnut kauemmin olla.

Tulen varmasti pian palaamaan myös New Yorkin postauksen kanssa, joten stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti