Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 22. marraskuuta 2016

BLACK FRIDAY JA VALKOINEN HYMY

Haaveiletko valkoisesta hymystä, mutta hampaidenvalkaisu hammaslääkärillä tuntuu liian tyyriiltä vaihtoehdolta? Jos vastasit edeltävään kyllä, kannattaa jatkaa lukemista.
Saan kunnian esitellä teille NHS-verkkokaupan ja Ruohonjuuri-myymälöiden Black Friday kamppanjan koskien luonnollista hampaidenvalkaisua. Kyseessä on siis Black & White aktiivihiileen perustuva vaalennus. Kyseinen tuote on viime aikoina onnistunut saavuttamaan markkinoilla suurta suosiota, joten tämä tilaisuus on varmasti ainutkertainen.

" Ihanan valkoiset hampaat luonnollisesti! Black & White hampaidenvalkaisijalla poistat värjäymät hampaista hellävaraisesti. Black & White hampaidenvalkaisija on kookospähkinän kuoresta valmistettua 100% aktiivihiiltä, valmistusprosessissa ei käytetä kemikaaleja. Aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkyjä, kemikaaleja ja likaa. Esimerkiksi tee, kahvi, tupakointi ja punaviini värjäävät hampaita tummemmiksi ja aktiivihiili poistaakin tehokkaasti värjäymät hampaiden pinnalta."

 Ylläoleva lainaus on suoraan NHS-verkkokaupan sivuilta. 

Tuote on normaalihintaisena 21€, Black Fridayn kunniaksi teillä on kuitenkin mahdollisuus saada omanne 10€/kpl. Sama tarjous tosiaan pätee niin Ruojonjuuri myymälöissä kun NHS-verkkokaupassa. Kannattaa ehdottomasti käydä hyödyntämässä tarjous, jos haaveilee valkoisesta hymystä! 

Suoraan NHS sivuille ja tuotteeseen pääsee klikkaamalla TÄSTÄ
En hyödy postauksesta itse.  

1 kommentti:

  1. Onpas hyvä vinkki! Itse aina ostan hammastahnan sen kummemmin miettimättä, mutta voisin tätä kokeilla ensi kerralla. Toki hampaiden valkaisu luonnontuotteella kiinnostaa. Hammaslääkärikin varmasti tykkäisi jos pitäisi parempaa huolta hampaista.

    VastaaPoista