Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 1. marraskuuta 2016

Hello November


Marraskuu vihdoin täällä! Tämä vuosi on mennnyt ihan super nopeasti, jossain määrissä hyvä vain. Siitä huolimatta ihan uskomatonta että tätä vuotta on enään kaksi kuukautta jäljellä. Ehdottomasti odotan ensi vuodelta ihan super paljon, sillä ensi vuonna on luvassa todella paljon kaikkea. Myös sen takia että tämä vuosi omalta osaltani meni ailailla ohi tehdessä ei mitään. Toki on paljon mukavia asioita tältäkin vuodelta, mutta yleiskuvana pakko sanoa että oli aika ei mitään sanomaton vuosi. Paljon tuli koettua todella huonoja juttuja, joten jollain tapaa myös kovasti haluan jättää tämän vuoden taakseni.
Siitä huolimatta edessä on vielä 2 kuukautta tätä vuotta, vielä kaksi kuukautta aikaa tehdä loppuvuodesta erinomainen ja toteuttaa asioita, joita tämän vuoden puolella haluaa vielä tapahtuvan. Itselläni on tiedossa matka Viroon ja toivottavasti myös Ouluun. Tiedossa on myös todella paljon koulujuttuja ja paljon filosofian lukemista, mutta samalla tiedossa on mukavia iltoja leffan ja viinin parissa. Joulukin on vasta tulossa, joten joululahjojen ostelu, mikä on mun lempipuuhaa vielä tulossa. Samaten saan tänä vuonna ostaa ensimmäiset ihan omat joulukoristeet, niin jännää sekin.
2017 vuodelle on kuittenkin myös tiedossa paljon koulujuttuja, mutta myös niiden loppumista, matkoja ja paljon uusia seikkailuja, mutta niistä tarkemmin sitten loppuvuodesta.
Odotan kuitenkin hyvin innolla uusia tuulia ja sitä että tämäkin pikku elämä saa pienen muutoksen.

Marraskuun to do- lista
* Hanki lämpimiä neuleita
* Tee joululahja listoja
* Juo paljon teetä/kaakaota
* Vietä lämpimiä iltoja leffan, herkkujen ja viltin parissa
* Lue hyvä kirja
* Polta paljon kynttilöitä 
* Hanki jouluvalot
* Alota joulukorttien tekeminen
* Kokeile jotain uutta jälkiruokaa
* Ole kiitollinen siitä mitä sulla on 

Odotatteko jo vuoden vaihtumista, vai toivotteko tämän vuoden jatkuvan? Mitä teidän Marraskuun to do- listaan kuuluu, löytyykö mitään samoja? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti