Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 23. toukokuuta 2017

PHOTOSHOOT

Olen aina kameran edessä viihtynyt ja nyt kun sinne on päässyt pikkuhiljaa takas, sen edestä ei haluaisikaan enään poistua. Joten tekisi mieli jatkuvasti olla bookkaamassa uusia kuvauksia, harmi kun se ei ole mahdollista. Olen siis muutamissa kuvauksissa tässä kuukauden aikana käynyt ja tämä on siis suuresti saanut mut innostumaan asiasta uudestaan. Vaikka mikään ammattimallihan musta ei tule.. :D
Ajattelin kuitenkin että voisin jakaa myös tänne vähän kuvia, niin pääsette tekin näkemään millaista jälkeä on saatu aikaan. Nämä kuvat ovat n. kuukausi sitten otettuja kun kävin Kalasatamassa studiolla kuvattavana. Laitan alemmas myös kuvaajan tietoja.


Kyseessä oli siis tällaiset " Forest Queen " tyyppiset kuvaukset. Oksan kanssa oli ihan omat vaikeudet, sillä se päässä liikkuminen oli yllättävän hankalaa. Siitäkin kuitenkin selvittiin. Itse tykkäsin ehdottomasti ideasta ja lopputuloskin miellyttää omaa silmää. Toki aina voisi mennä paremmin, hehe.. :D


Mua tosiaan kuvaamassa oli Kim Takala ja meikkaajana Sanna Honka.
Pakko myöntää että kun noilla meikeillä kulki sitten kuvausten jälkeen kotiin, sai aika omituisia katseita. Toisaalta oli myös itsestä outoa katsoa peiliin, kun en ikinä noin vahvasti meikkaa. Meikki oli kuitekin todella kaunis ja olikin ihan kiva olla noin laitettuna.


Jossain vaiheessa laitan esille myös eräistä toisista kuvauksista peräisin olevia kuvia. Saa nähdä millaisia projekteja jatkossa tulee, vai tuleeko ollenkaan. Luonnollisesti toivon niitä tulevan.

2 kommenttia: