Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

lauantai 14. lokakuuta 2017

HIUSTENHOITO RAINBOWLLA

Monet postaukset ristissä palaan takaisin tänne. Tällä kertaa asia koskee ihan puhtaasti hiuksia!
Mulla on nyt elokuun jälkeen ollut tukka todella RASITTAVA tukka. Jotenkin todella kuiva ja tuntuu, että sitä olisi kokoajan harjattava. Vaikka sitä sitten harjaisikin joka viides minuutti, tuntuu ettei se auta. Sitten ihan sattumalta löysin eräässä facebook ryhmässä keskustelun pidennysten takkuuntumisesta ja ne pelastaneen ihme aineen!
Päätin silloin, että koska aine on todella halpa niin ostan itsellenikin kokeiluun. Tämä ihme aine onkin siis Rainbown ja itse olin aluksi todella skeptinen.


Kyseessä on siis tällainen todella hölmön näköinen Rainbown Hoitosuihke. En odottanut tuotteelta hirveästi, sillä ajattelin että kyseessä on perus halppis. Tästä perus halppiksestä kuoriutui mun hiusten pelastus. Käyttämällä tätä mun ei tarvitse harjata tukkaani edes joka tunti! Hiukset ei myöskään tunnu ärsyttävätä mytyltä vaan on ihan hiukset.. :D

Perjantaina salille lähtiessäni totesin, että tarvitsen kuivashampoon. Lähettyäni jo tolle Rainbown linjalle päätin kaupasta napata mukaan Rainbown kuivashampoon. Mitä veikkaatte oliko hitti vai huti?


Tällekään en oikein mitään odotuksia asettanut, vaikkakin edeltävänkin kanssa oli mennyt tosi hyvin. Kyseinen Rainbown kuivashampoo osoittautui kuitenkin myös super hyväksi! Tykkäsin erityisesti myös siitä miten tämä kesytti mun vauvahiukset, eikä ne jäänyt keskelle päätä pystyyn.
En siis voi kun kiittää näistä tuotteista, sillä nämä ovat ihan super halpoja, löytyvät perus S-marketista tai Prismasta ja ovat todella hyviä! Huippu välillä löytää myös tällaisia halvempia keinoja hoitaa tukkaa. Ehdottomasti voin siis suositella kaikille näitä tuotteita!
Kannattaa sitten kuitenkin muistaa, että kaikki ei sovi kaikille, mutta kannattaa ihmeessä kokeilla, eivät ole kovin kalliitkaan.
Nämä tuotteet saavat ainakin omalta hyllyltäni vakkari paikan!

6 kommenttia:

 1. Täytyy pistää kokeiluun toi hoitosuihke! Sen verran kuulosti lupaavalta.

  Tosi kiva blogi muuten, liityin lukijaksi. :)

  jabuvaan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! On onneks sen verran halpakin ettei tule konkurssia jos ei sovi!

   Kiva kuulla! Käyn tsekkaa sun blogin myös! :)

   Poista
 2. Uuu, jännä, että halppistuotteet toimivat noin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, yleensä halppikset on aina halppikset. Mut nämä on kyl huiput!

   Poista
 3. Mä oon käyttänyt jo puolen vuoden ajan tota Rainbown hoitosuihketta, on kyllä pelastanut mun tukan täysin! Ei jätä tukkaa yhtään sellaseks rasvasen raskaaksi, kuten oon huomannu monien hiukseen jätettävän hoitosuihkeen tekevän. Lisäks multa sille tuli iso plussa siitä, ettei pullon kylkeen ainakaan oo listattu silikonia, tai yhtäkään parabeenia tai sulfaattia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä itellekin ollut ihan super hyvä tuote! Se on varmasti iso plussa, vaikka itse olenkin todella surkea tommosia seuraamaan :)

   Poista