Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

maanantai 5. maaliskuuta 2018

KIRJAHAASTE 2/12

Kerroin helmikuun alussa kirjahaasteesta jonka aloitin. En edes itse uskonut, että pystyisin näin hyvin pitämään tästä kiinni. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet ihan yhtä hullunmyllyä taas, että yhtenä päivänä päätin vaan, että nyt luen kirjan loppuun ja niin se luettiinkin loppuun yhdeltä istumalta.


Jatkoin edelleen Erica Spindlerin linjalla, tällä kertaa vuorossa oli listaltani löytyvä Väärä Salasana. Kirja on New York Timesin Bestseller.
Tämän kirjan juoni keskittyy kahteen poliisina työskentelevään työpariin, joista toinen on tuttu jo Enkelintappaja kirjasta, joka keskittyy toiseen tämän kirjan päähenkilöistä.
Juonessa nuorten aikuisten kuolemia alkaa ilmaantua ja osa kuolemista alkaa olemaan liian lähellä.
He joutuvat täydelliseen umpikujaan, josta lopputulokseen pääseminen on erittäin mielenkiintoinen matka ja lopputulos aivan yllättävä.


Kirjalle annan taas ehdottomasti ison peukun. Kirjasta löytyi taas kaikki mitä yhdeltä kirjalta haluan ja sen pystyi helposti lukemaan yhden päivän aikana. Parasta oli taas ehdottomasti se, että kirjan loppu oli aivan yllättävä enkä ollut mitenkään osannut odottaa semmoista loppua. Erica Spindlerin kirjat onkin siitä parhaita, you never know mitä tulee tapahtumaan. Kyseinen kirjailija huijaa kyllä lukijoita ihan mennen tullen. Eli jos jännittävä kirja, dekkarit sekä kirja jota ei voi laittaa kädestä kiinnostaa kannattaa ehdottomasti lukea tämä!


Aurinko on porottanut muutaman päivän ihanasti ja tuonut päivään lisää potkua. Pakko myöntää, että vaikka olen jo monet kerrat todennut tämän alkuvuoden olleen hullunmyllyä tilanne menee aina hullummaksi. Elämäni on heitellyt tässä yhdestä reunasta toiseen ja takas alkuun, minä yritän vaan pysyä perässä. Nyt odottelenkin innolla, että mikä hullutus mua odottaa jatkossa, sillä tilanne tulee taas muuttumaan jossain kohtaa. Uudet haasteet tietenkin tuo elämään vaan potkua, mutta jos jossain vaiheessa tilanne olisi vakaa, olisin ihan tyytyväinen.

Mukavaa maaliskuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti