Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

NETFLIX TIPSHaluan jakaa teidän kanssa muutamat sarjat, joihin itse olen ollut aivan koukussa ja joita voin ehdottomasti suositella. Viime aikoina on jyllännyt paljon flunssaa kaikkialla ja moni on juuttunut sohvalle netflixin pariin eli nyt on juuri hyvä hetki jakaa omat lempparit.


Marvel: Jessica JonesSarjan pääosassa olevalla Jessica Jonesilla on erikoinen kyky, hän on supersankari, joka avaa oman etsivätoimiston. Aloitin katsomaan sarjaa puolivahingossa ja yhtä puolivahingossa jäin koukkuunkin. En ole oikeastaan ikinä ollut mikään yliluonnollisen fani, mutta jostain syystä tässä sarjassa se ei niin häiritse - osaksihan se jääkin taka-alalle. Sarja on niin koukuttava, että välillä mietin sitä nukkumaan mennessänikin..How to get away with a murder
Sarjan päähenkilöinä ovat  Annalise Keating ja hänen firmassaan työskentelevät viisi opiskelijaa, jotka puolustavat rikoksesta syytettyjä ja sekaantuvat itsekin murhatapaukseen. Kuulin tästä sarjasta joskus kaverilta, jonka jälkeen ajattelin, että kai sen voi katsoa. Tällaisten sarjojen ystävänä tämä ei jättänyt sitten mitenkään päin kylmäks vaan RAKASTUIN! Tämä on musta kyllä aivan huippu sarja ja harmittaa, että olen kaikki kolme kautta katsonut. Gossip Girl
Tälle ei tarvitse edes antaa mitään selityksiä! Tämä on ollut noiden kahden muun rinnalla se aivot narikkaan sarja, jota voi katsoa aina uudestaan ja uudestaan. Tähän ei tarvii keskittyä niin hirveästi ja tätä voi hyvin katsoa sekä samalla tehdä jotain muuta. Tätä on helppo katsoa kun väsyttää tai on kipeänä.

Hyviä sarjoja on kuitenkin vaikka kuinka paljon ja minäkin voisin listaa jatkaa ikuisuuksiin, mutta tällä kertaa mennään näillä.

Oisko teillä jotain hyviä sarja ehdotuksia?

2 kommenttia:

  1. Manhunt unabomber ja traveler on olleet viimeaikaisia suosikkeja! Myös designated survivor oli yllättävän hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Designated survivoria katson itseasiassa myös parhaillaan! Pitää katsoa nuo kaks muuta :)

      Poista