Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 15. toukokuuta 2018

IDEAL OF SWEADEN + HAILEE LAUTENBACH

IDeal Of Sweden julkaisi hetki sitten uusia kuoria yhteistyössä Hailee Lautenbachin kanssa. Tavanomaisesti myös minä sain omani kuorista valita ja pakko sanoa, että yksikään kuorista ei aluksi tuntunut siltä, että ne olis ne mun kuoret. Lopulta valitsinkin aika summanmutikassa kuoret - ja hyvin valitsinkin!


Nämä kuoret olivat sitten lopulta ihan nappivalinta. Aivan ihanan pirtsakat ja iloiset tähän kevääseen. Olen ihan ensimmäisessä IDeal Of Swedenin postauksessa kertonut kuorista hieman tarkemmin, mutta siitä on jo aikaa joten pistän vielä samat tiedot tähän alas.
Kuoret ovat kädessä erittäin mukavan tuntuiset eikä niitä laittaessa tai pois ottaessa tarvitse pelätä, että ne hajoaisivat, sillä ne on valmistettu hyvin joustavasta muovista.
Kuorien sisäpuolella on mikrokuituvuori, joten ei tarvitse pelätä sitäkään, että kuoret naarmuttaisivat puhelinta.

Klikkaa itsesi sivuille TÄSTÄ.


Pakko sanoa, että vaikka teenkin yhteistyötä IDeal Of Swedenin kanssa niin nämä on rehellisesti mun lempparit kuoret ikinä. Kaikki kuoret kestävät super hyvin iskut sekä käytön. Kuoret tuntuvat aina myös miellyttäviltä kädessä eivätkä ole liian liukkaat. Heidän kanssaan on myös aina super mukavaa asioida, joten en voi kun olla iloinen kuorista sekä näin makeesta yhteistyöstä!

Alennuskoodilla " ADRIANNET20 " saatte siis 20% alennuksen koko tilauksestanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti