Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 31. toukokuuta 2018

HAIRWELL STUDIO

Kerkesin tossa edeltävässä postauksessa jo hihkaisemaan, että kampaajalla tuli käytyä laittamassa tukka kevät kuosiin. Varmasti moni joka mua instagramissa tai snapchatissa seuraa tietääkin jo mitä tukalle tehtiin. Ideahan ei oikeastaan edes ollut siinä, että se pitäisi saada kevääksi eri näköiseksi vaan siinä, että tukka kasvaa nykyään niin nopeasti ja olen kokenut suht vaikeaksi kun juurikasvua pitäisi olla värjäämässä kolmen viikon välein.. Ulos puskeva vaalea väri ei myöskään näyttänyt kovin näyttävältä mustaa väriä vasten, ihan ku oisin saanut harmaita hiuksia - not cool!
Asialle oli siis tehtävä jotain eli varasin kampaajan ja odotin sitä niin innolla, että ei mitään järkeä.


Tästä kuvasta näkyy melko hyvin juurikasvun tilanne. Näyttää siltä, että kaljuunnun tai tulee harmaita ja kumpikin on ihan yhtä huono vaihtoehto. Hiusten yleisväriä tästä ei oikein nää, mutta aika kulunuthan se musta oli.
Kampaajalle lähdin pyynnön kanssa, että haluan vaaleampaa jotta juurikasvun kanssa ei olisi niin hankalaa, mutta en kuitenkaan halua mennä vaaleaksi.


Lopputulos oli AIVAN TÄYDELLINEN. Todettiin Hegen kanssa, että ihan kun mun ilme ja yleinen olemus olisi kirkastunut samalla ja itsestäkin tuntui siltä. Tukka on nyt paljon freshimpi ja itselläkin huomattavast freshimpi olo tällä tukalla. Mun koko päivä oikeastaan pelastu uudesta tukasta ellei koko viikko. Sain hiuksiini juuri sitä eloa ja uutta ilmettä mitä hainkin eli täysin onnistunut kampaaja reissu taas.
Hegen luona käynnit ovat aina aivan ihania, hiuksista tulee aina aivan ihanat ja siellä oleminen on mahtavaa. Hegen ansiosta uskallan taas leikata tukkaa kampaajalla, koska tiedän, että hän leikkaa aina just niin vähän kun pyydän. Samalla hänestä on myös tullut henkilö, jonka kanssa tykkään keskustella ja jakaa asioita. Kertakaikkiaan aivan ihana ihminen! ♥
Itsehän olen käynyt hänen luonaan jo vuodesta 2014, saanut sivusta seurata kun hän perusti oman salongin ja kehittänyt itseänsä aina lisää. Aloitin siellä aluksi pidennysten kanssa, mutta Hegestä kuoriutuikin mun luottokampaaja! Täältä löytää myös kuvia Hegen tekemästä mun ylppäri kampauksesta!

Suosittelen kaikille, jotka hakevat kampaamo käyntiä joka ei oo vaan hiusten kuntoon laittoa, mutta myös samalla rentouttava hetki todella hyvässä seurassa. 
 Käykää tsekkaa Hairwell Studion sivut  TÄSTÄ ja käykää varaamassa oma aikanne TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti