Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

lauantai 9. joulukuuta 2017

TESTISSÄ ESSENCE CAMOUFLAGE


Pitkään luin netistä tästä ja kattelin Essencen Camouflage meikkivoidetta, mutta en millään saanut aikaiseksi ostettua itselleni kokeiluun semmosta. Sitten kun vihdoin sain sen tonne laatikkoon ostettua pyörimään niin en millään keksinyt tilaisuutta johon sitä olisin kokeillut. En halunnut ulos lähtiessä kokeilla, jos se ei sit oiskaan hyvä ja muuten tulee nykyään aika harvoin meikattua.


Sain kuitenkin lopulta kokeiluun tämän kun lähdettiin I:n synttäreiden kunniaksi lasilliselle. Aattelin, etttä nyt on vihdoin hyvä tilaisuus koittaa sitä kun ei pitkäksi aikaa tai pitkälle muutenkaan ole menossa. Hyvä, että vihdoin sen siis kokeiluun sain.


Tässä olin kuvasta katsottuna vasemmalle puolelle kasvoista levittänyt kyseisen meikkivoiteen. Peittyvyys kuten näkyykin on melko hyvä. Levittäessä törmäsin kuitenkin siihen, että mielestäni meikkivoidetta menee TODELLA paljon. Verrattuna vaikka Macin Fix Fluidiin, jota normaalisti käytän.


Tässä koko naamassa on nyt jo voide, levitykseen käytin beautyblenderiä. Nenään olisi tarvittu mielestäni ihan todella järkyttävä määrä, jotta se ei tolla tavalla punoittaisi. Muuten meikkivoide olisi tarvinnut hieman paremman kosteutuksen alle, sillä nyt en juurikaan asiaan huomiota kiinnittänyt.
Meikkivoide on tollaiseksi halppis meikkivoiteeksi todella hyvä kuitenkin, voisin melkeen verrata tota Lorealin Infallible Matte meikkivoiteeseen. Voin kyllä huoletta siis käyttää kyseistä meikkivoidetta perus arkisissa menoissa, paremmalla kosteutuksella vaan :)
Itse yllätyin melko suuresti siitä, että meikkivoide on oikeasti näin hyvä sillä useasti kun jotain paljon hehkutetaan se ei mulle käy. Onneksi tämä osoittautui ihan hyväksi eikä jää pyörimään turhaan laatikkoon. Onko muilla kokemuksia kyseisestä meikkivoiteesta, mitä ootte tykännyt? Onko Essencellä muita tuotteita, mitä kannattaisi kokeilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti