Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 27. joulukuuta 2017

VUOSI 2017

Tämä vuosi on ihan just ohitse, joten nyt on hyvä hetki kasata ajatukset sekä kuvat tästä vuodesta. Vuosi on ollut ehdottomasti muutamasta viime vuodesta todella poikkeava. Poikkeava niin hunolla kun hyvällä. Vastoinkäymisiä on ollut enemmän kun voisi uskoa, mutta samalla niitä hyviäkin juttuja on tullut vastaan todella paljon. Aloitetaan siis heti alkuvuodesta..

TAMMIKUU
Mun vuosi alkoi Eiran aikuislukiossa, jossa suoritin koko kevään aikana todella paljon kursseja. Tykkäsin olla koulussa siellä ihan vaan siksi, että vierestä mereltä avautui aina aivan upeat maisemat. Oli aina super rentouttavaa käydä kävelee siellä. Mulla oli myös aikalailla pitkin tammikuuta puhelin kädessä ja snapchat oli kovalla käytöllä heti alkuvuodesta, joku omanlainen motivaatio kenties?

HELMIKUU


Helmikuussa tuli kunnon talvi eikä se tällä kertaa haitannut mua! Nimittäin uusi punainen gooseni pelasti talveni sekä piti mut lämpimänä koko talven, jopa niillä -30 asteen pakkasilla.


Käytiin Elisan kanssa katsoo ja jorailee Robinia. Tästä mä olenkin kirjoittanut postauksen silloin, jonka löydätte TÄSTÄ. Pakko sanoa, että olisin voinut mennä ehdottomasti uudestaankin eli jopa hieman harmi, että Robin lopetti. Ehkä hän vielä tekee paluun ja pääsen uudestaan fiilistelee sitä!Kävin myös ensimmäistä kertaa Latviassa, sillä V:lle piti käydä kynsimallina. Riikasta en nähnyt mitään muuta kun Stockmannin, Rimin sekä Riikan yöelämän :D Riikasta lensin takaisin Viroon, kävin kotikaupungissani sekä Tallinnan kautta kotiin. Tallinnassa oltiin yksi yö hotellissa, jolloin kävin elämäni ensimmäistä kertaa laittamassa kulmani. Ai että siitä se sitten lähti kun tajusin miten paljon helpompaa on kun ne on laitettu!

Helmikuussa myös mun yo-kokeisiin lukemiset tuplaantui, sillä filosofia oli aikamoinen pala purtavaksi. Luin ja teinkin ihan yleisesti koulu juttuja alku vuodesta melko paljon.

MAALISKUU


 Maaliskuun kohokohta oli ehdottomasti se kun ylppärit oli ohi ja sai hetken hengähtää. Oli ihan super hyvä fiilis, sillä olin viimeisinä viikkoina käyttänyt todella todella paljon aikaa lukemiseen. Nämä kyseiset kuvat ovat siis päivältä kun olin juuri tullut kirjotuksista - muistan vielki kuvissa esiintyvän ja niiden takana olevan fiiliksen!


Helmikuussa oli Robinin keikka niin maaliskuussa taas vuorostaan Antti Tuiskun. Pakko myöntää, että tälläkin keikalla fiilis ja meininki oli super! Tuiskulla on täysin oma esiintymistapa sekä tyyli. Hän ei välttämättä ole mulle mikään lemppari artisti, niinku ei toisaalta Robinkaan, mutta oli kyllä kieltämättä ihan mielenkiintoista kokea.

HUHTIKUU


Huhtikuussa löysin uuden erittäin lempparin harrastuksen ja toiminki sen parissa useammin kun kerran. Nimittäin kameran edessä olemisen. Kevään jälkeen kuvauksia on tullut tehtyä enemmän ja vähemmän, on tullut tavattua erilaisia kuvaajia sekä toteutettu erilaisia ideoita. Itse olen saanut näistä todella paljon irti ja toivon, että tämä harrastus säilyisi mukanani myös vuonna 2018.
Kuvat vasemmalta : Mikko Kurvi, Kim Takala, KROP


Huhtikuussa kotiutin myös ensimmäiset Nike kenkäni, kera vihan. Tästä klikkaamalla pääsette lukemaan mun postauksen niistä. Fiilikset kyseisistä kengistä on edelleen samat ja eihän niitä paljoa oo tullut käytettykään. Kesällä ne oli työmatkoilla ja kauppareissulla käytössä, muuten odottaa hetkeä kun ulkona voi urheilla ja laittaa kyseiset kengät jalkaan.

TOUKOKUU


Yksi toukokuun kohokohdista oli ehdottomasti vappu ja mun vappupallo. Olin pitkään kertonut miten en ole vuosiin saanut sellaista, vaikka olen pyytänyt. Äitini syntymäpäivältä tullessamme sit kuitenkin sain sellaisen. Pallo on edelleen tallessa, vaikka onkin jo tyhjä. En raaski luopua :)


Heti kuun alussa istuin taas V:n kanssa koulutuksessa - tällä kertaa 12 tuntia.. Perse puutui, selkään sattui ja oli nälkä eikä edes vessaan saanut mennä millon tahansa. Pakko kuitenkin myöntää, että lopputulos oli WAU. Katsokaa miten taitava kynsitekniikko mulla on! Postauksen kyseisestä päivästä löydätte tästä, sieltä löytyy enemmän kuvia sekä tietoa myös itse koulutuksesta.Kävin also elämäni ensimmäistä kertaa golf kentällä tänä keväänä. Pakko myöntää, että tämä päivä ja ilta olivat niin upeat, että muistan melkein elävästi vieläkin miten super hyvä fiilis mulla oli tolloin. Niin upeita maisemia, niin upeita juttuja, että tästä on myös syntynyt postaus BEST MEMORIES, joka tosin kertoo koko mahtavasta viikonlopusta.
Käytiin myös Elisan kanssa ulkona, josta saatiin mahtavat kuvat muistoksi, sekä kävin myöhäisellä äitienpäivä lounaalla Vapianossa äitini sekä mummini kanssa. Näitä kuvia kattellessa tulee kieltämättä hieman ikävä tuota aurinkoa sekä lämpöä.

KESÄKUU


Heti kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna oltiin Porvoossa viettämässä I:n veljen häitä. Päivä osoittautui super lämpimäksi ja sää suosi meitä ihan ehdottomasti. Kirkossa meinasin parkua siitä miten upea tilaisuus oli, illalla taas olin niin onnellinen että meinasi taas tulla itku. Ehdottomasti yks mun lempi päivistä tälle vuodelle.


Kävin myös Tallinnassa Viron laulujuhlissa kesäkuussa äitini sekä mummini kanssa. Tältä kyseiseltä matkalta sain ensimmäiset sellaiset Niket josta tykkään, ovat käytössä siis jopa olleet :D Tästä klikkaamalla löydätte kaikki 3 heinäkuun postausta eli postaukset Virosta sekä kyseisistä kengistäni.

Kesäkuussa aloitin myös salilla mitä upeimman PT:n kanssa. Matka on ollut kivinen kun matkalle on mahtunut kuukausia kestäviä saikkuja ja muuta hässäkkää, mutta olen erittäin iloinen, että lähdin tähän hommaan mukaan. Tiedän, että se mihin haluan päästä, vaatii vielä monet monet tunnit treeniä ja tarkkaa sekä hyvää itsekuria, mutta siihen tähdätään. Heti kun kaikki tämä loppuvuoden hässäkkä ja flunssa on selätetty palataan takaisin salille ja mennään taas täysillä. PT:n kanssa meillä on vielä jonkun verran tapaamisia jäljellä, saa nähdä jatkanko niiden jälkeen itsekseni vai jatketaanko vielä toistaiseksi yhteistä matkaamme.
Part 2 tästä vuodesta ilmestyy myös vielä tämän viikon lopulla ja sitten palaan vielä kertomaan tulevan vuoden suunnitelmista sekä toiveista!

2 kommenttia:

 1. Vitsit miten upeita noi mallikuvat!

  Treenausjutuista olisi kiva, jos kirjoittaisit lisää! :) Ja jos aihe kiinnostaa, käy kurkkaamassa ja jää seurailemaan mun blogia.

  http://stepsonacircle.blogspot.fi

  Liikunta-alan opiskelijan treeni-, hyvinvointi- ja vegeblogi höystettynä arjen höpinöillä ja tunteellisella vuodatuksella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! 😊

   Treenijuttujen kanssa otin sen linjauksen, että päivitän sitten kun kaikki pt kerrat käytetty! Sen ajan piti jo tulla, mutta 3kk saikku on nyt lykännyt asiaa. Uskoisin että kuitenkin tossa alkuvuodesta päästään siihen ja sillon varmasti aion sisällyttää sitä enemmän blogiini!

   Käyn ehdottomasti tsekkaamassa! 😊

   Poista