Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 6. joulukuuta 2017

YO KYNNET

Ylioppilaaksi postaus tuli tehtyä sen verran nopealla tempolla ja aikataululla, että näinkin tärkeä asia kun kynnet, jäi postauksesta uupumaan. Kävin tosiaan juuri ennen valmistujaisia laittamassa uudet kynnet. Muodon kanssa ei lopulta ollutkaan hirveästi mitään ongelmia, vaikka tottuminen vei kyllä aikansa ja oudolta tuntui - tuntuu edelleen.


Kynnet pidettiin vielä edelleen samassa muodossa, sillä ensi kertaan mennessä ne ovat jo kasvaneet niin silloin helpompi muuntaa takaisin stiletoiksi. Toivetta mulla ei kynsien suhteen taaskaan ollut, mutta tyytyväisenä huollosta taas poistuin. Ensi kerralla tosiaan saan jouluksi ja uudeksivuodeksi takaisin stiletot, saapi nähdä osaanko niiden kanssa sitten toimia enää laisinkaan :D
Mikä on teidän lemppari tai inhokki kynsimalli? Ootteko enemmän pitkien vai lyhyen ystäviä?
Kaikki jotka mun blogia on pidemmän aikaa seurannut tietävät varmasti että omat lempparini ovat juuri pitkät stiletot ja sellaiset mulla ennen tätä kokeilua onkin aina ollut. Saa nähdä jos joskus vielä villiintyy jostain muustakin samalla tavalla, siihen asti mennään näillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti