Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

MICROBLADING

Kävin toteuttamassa vihdoin jotain, mistä olen haaveillut jo jonkun aikaa. Tietenkään ei tulisi kuuloonkaan, että en siitä tänne kertoisi.
Mun suurin ongelma meikissä on ollut jo varmaan vuoden kulmakarvat. Nykyään tuntuu, että puolet päivästä menee pilalle kun aloittaa meikkaamaan. Kulmakarvojen tekeminen on ollut mun inhokeista inhokein. Helmikuussa kävin Virossa värjäämässä ja muotoilemassa kulmat, jolloin huomasin miten helppoa elämä oli kun ei tarvinnut niiden kanssa tapella kokoajan.


Muutama kuukausi sitten varasin vihdoin ajan microbladingiin. Nyt kun se on vihdoin tehty niin olen maailman tyytyväisin, että tähän päätökseen päädyin. 
Toimenpide ei ollut mitenkään erityisen kivulias, ainakaan niin kivulias kun olisin voinut luulla. Enemmänkin kuvailisin toimenpidettä epämiellyttävänä ja pistelevänä. Näistä tuntemuksista huolimatta se oli ehdottomasti sen arvosta! 


Pahinta oli se kun illalla toimenpiteen jälkeen ei oikein toi ilmeily sujunut. Piti siis vain olla naama peruslukemilla kokoajan :D
Kulmat toki ovat vielä vahvistusta vailla, johon onkin vielä viisi viikkoa aikaa, mutta jo nyt kulmat ovat ERITTÄIN ihanat. 
Kulmat kävin ottamassa QBrowsilla, niin kuin kuvista tosiaan saattaa päätelläkin. Aivan ehdottoman ihana tekijä ja jälki, kuten nähdä voi, on erittäin ammattitaitonen ja upea. Toimenpide meni todella nopeasti, kun sai ihan vapaasti jutella mukavia kokoajan. 
Eli en voi siis kun olla todella kiitollinen siitä, että vihdoin mulla on upeat kulmakarvat! Kaikille, jotka microbladingia miettii, voin ehdottomasti suositella, sillä meikkaus on helpottunut niin super paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti