Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

lauantai 28. lokakuuta 2017

I LOVE ME SAALIS

Minäkin, kuten kaikki muutkin, kävin I LOVE ME-messuilla. En ollut vuosiin käynyt ja uuden tuttavani myötä sain mahdollisuuden käväistä siellä ihan ilmaiseks. Kuvat jäi KOKONAAN ottamatta, koska seurana oli tosiaan täysin uusi tuttavuus, joten kaikkii huomioni meni aikalailla tutustumiseen.
Pakko myöntää, että sama tungos siellä oli niin kuin aina aikasemminkin. Hieman jäi jopa harmittamaan se väenpaljous, sillä siellä olisi varmasti ollut todella paljon uusia juttuja. Väenpaljouden takia kuitenkin itseltäni jäi monet jutut tutkimatta, sillä ei sitä oikeasti jaksa jäädä odottelemaan puolta tuntia, että pääsee edes lähelle ja sitten toista puolta tuntia että pääsee ständillä katsomaan jotain.


Mukaani kuitenkin lähti uusia kasvonaamioita, vaikkakin niitä oli kotona jo valmiiksi todella paljon. Sain syntymäpäivänäni samalta merkiltä erään toisenlaisen kasvonaamion, joten ajattelin että luonnollisesti sellaisia on saatava lisää. Ehdottomasti heti kun kulmat on parantuneet on alettava testaamaan kaikkia kasvonaamioita, niin näitä uusia kun niitä vanhoja.


Foodinin piste oli itselleni semmoinen, että olisin halunnut kaiken. Siellä oli todella paljon mielenkiintoisia tuotteita, johon ehdottomasti haluan vielä tutustua tulevaisuudessa. Mukaani kuitenkin tarttui itselleni täysin uusi pakurikahvi. Pakurikahvista sanotaan seuraavaa
" Pakurikahvimme on perulaista, Reilun Kaupan Arabica-kahvia joka on pesty, kuivattu ja pakattu lähetettäväksi Jyväskylään, missä paahdamme sen käsityönä yhteistyössä pienpaahtimon kanssa. "
Ja myös paketin etuosassa lukee, että kahvia on terästetty vahvalla pakuriuutteella.
Vielä en ole päässyt kahvia maistamaan, mutta koska nykyään musta on kuoriutunut taas kahvin ystävä, niin eiköhän se kohta pääse testiin.
Mukaan lähti myös kolme Granola Barin patukkaa, jotka todennäköisesti pääsevät testiin sitten ensi viikolla töissä. Makuina on Cinnamon Apple Pie, Berry Bliss sekä Cacao Crunch.

Messut olivat tänäkin vuonna super kivat, vaikka tosiaan harmittamaan jäi, että siellä ei todellakaa voi kaikkeen mihin haluaisi tutustua, ainakaan jos aikoo täysjärkisenä pysyä. Olisi kivaa jos siellä olisi mun lisäksi vain muutama sataa ihmistä, silloin kaikki olisi vielä ihan ok :D
Tämän vuoden ihmismassaan tosin varmasti vaikutti myös Jeffree Starin vierailu, sillä yhden kerran erehdyin kävelemään ohi kun hän oli paikan päällä ja tuntui, että happikin loppuu kesken.
Toisaalta myös ihan hyvä, että siellä ei ole mahdollista kiertää kaikkea, säästyy lompakko..

Kevenikö muilla lompakko hurjasti vai jäikö samoista syistä ostokset vähiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti