Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

perjantai 14. lokakuuta 2016

Hullut päivät

Pitihän munkin päästä noilla hulluilla päivillä piipahtamaan, eihän syksy ole mitään ilman niitä. En tosin sen kummemin lähtenyt shoppailemaan sieltä mitään.


KonjacSponge - " Ihonhoidon ihmesieni "
Konjac sieni on siis konjac kasvin kasvikuitua, jotka ovat syväpuhdistavia. Sienen kerrotaan kirkastavan ja tekevän ihosta kauniimman. Ostin nyt vihdoin tämän kokeiluun myös itselleni, kun tästä paljon olen kuullut. Pyrin alkaa nyt käyttämään tätä ja sitten tulen ehdottomasti kertomaan myös tänne kokemuksista.


Sitten oli haettava kuorimaveitsi että elämä helpottuu pikkaisen ja olen nyt parina kertana jo unohtanut sellaisen Ikeasta mukaan napata.


Akateemisen puolelta mukaan lähti söpöt vihot, jotka varmasti tsemppaavat sitä koulussakäyntiä. Mukaan lähti myös kaksi suomalaisen kirjailijan kirjaa, joten saa nähdä millos niitä pääsisi lueskelemaan.


Ostin myös Anttilasta väliaikaisen hajuveden, sillä yksi minkä haluan tällein talveksi, on vielä toistaiseksi kaupan hyllyllä. Tämä oli kuitenkin hyvä ja halpa vaihtoehto väliaikaiseksi tuoksuksi. Sitten kun vihdoin oikean saan käsiini, tulen ehdottomasti esittelemään sen tänne!

Ootteko te löytäneet Hulluilta päiviltä mitään kivaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti